Van itt olyan, aki fanfictionokat ír? : )
Első voltam :) Az egyik sztorimban is van egy ilyen csaj, Caroline a neve. De erre a szerepre beugrott még a Sadie is (a Kínos miatt), esetleg Rebecca (lehet Beccának is becézni ha túl hosszú), ha már gazdag és önző akkor a Blair-t se hagyhatom ki (már csak a Gossip girl miatt sem)
ha nekem ilyen problémám van akkor felmegyek egy angol honlapra ahol elméletileg a létező összes név fel van sorolva, legalábbis a népszerűek. És azt olvasgatom, mígnem egyszer ha szerencsém van, találok egy tökéleteset. Néha nincs, egy ilyen alkalommal 'szültem' a legtöbb amúgy szerintem nem létező nevemet :D Sőt, lánynak adtam már a Billie-t is, mert nagyon illett rá :)
Köszönöm a választ, a Blair tényleg jó lenne:)) Én még a Sutton neven gondolkoztam, ezt egy neveket felsoroló honlapon találtam, csak attól tartok, mindenki azt hinni, hogy a Lying Game sorozatból vettem, úgyhogy nem tudom merjem-e ezt a nevet adni.
Már ezer oldalt átnyálaztam ilyen nevek után kutatva, de valahogy egy sem fogott meg annyira.:) Mindenesetre köszönöm, ment a zöld!
Mit gondolsz ezekről?
Saffron; Peyton/Payton; Darcy; Carmel; Kendall; Chelsie; Danielle; Paige; Kimber; Leighton; Cambrie; Chloe; Chantel.
A Blair nekem is tetszik egyébként ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!