Az SzJG 7-ről lenne pár kérdésem? Bővebben lent.
Az igaz hogy valaki szakítani fog de én majdnem 100%-ig biztos vagyok benne hogy ricsi és virág lesz. Mert kinga és zsolti mindig szakítanak aztán kibékülnek és az írónő már kijátszótta azt a kártyát hogy "komolyan szakítottak" aztán megint összejöttek. Eléggé fura és hülyeség lenne ha megint szakítanának. Reni és cortez sem fognak szakítani mert még csak most jöttek össze és 5 könyvön keresztül a reni szenvedését olvastuk ezért biztos h nemfognak szakítani. Tehát marad Virág és ricsi. Akikkel eddig semmi gond nem volt még csak nem is veszekedtek. Ezért szerintem tuti ők fognak szakítani.
Ami a kérédsedet illeti én egyikről sem halottam. Te hol halottad.? Am sztem járj utána az szjg facebookos oldalán. Ott biztos tudnak segíteni.
szerintem is ricsi és virág fog szakítani (sajnos :( )
de az utóbbiról hol hallottál? egyébként remélem azért, ha ricsiék szakítanak akkor össze fognak újra jönni...
de nem tudom... (nagyoooooooooooon vároooooommm )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!