Meg lesz filmesítve a Szent Johanna Gimi?
Figyelt kérdés
Ha igen, mikor?2012. júl. 26. 11:21
11/22 anonim válasza:
Nem szeretném az ugy nem lenne jo persze azért kiváncsi lennék egy két szereplőre de a könyvek azért könyvek mert a gondolatunkat megerőltetjük és magunk elött van a kép.
12/22 anonim válasza:
Laura azt mondta az Ustreamon, hogy örülne ha meglenne filmesítve és lehet, hogy a kalauz után meg is valósul, de nem biztos.
13/22 anonim válasza:
Én naon szeretném, de amíg csak Magyarorszéágon siker, addig nemlesz belőle film, pedig én oan naon szeretném. De ha külföldön is ilyen sikert arat szerintem lesz belőle film.
14/22 anonim válasza:
Te utolsó válaszoló, tiszta Virág vagy :D :D Amúgy én nem hallottam ilyenről, de nagyon örülnék neki, nagyon-nagyon :))
15/22 anonim válasza:
Film:azt monda Laura az egyik oldalon h szeretne filmet a Kalauz után.
16/22 anonim válasza:
Igen Laura azt mondta,hogy legyen mindennek utánanéztem és ha az adataim nem csalnak akkor Február környékén meg is lesz!Már pedig nem csalnak!Addig is keményen tanulok és akkor megveszem!
17/22 anonim válasza:
nem még mondta leiner laura is mert úgy nem te képzeled el :P
18/22 anonim válasza:
az egyik barátnőmnek azon a videós valamin azt mondta hogy meg lesz filmesítve,de viszont a hivatalos oldalán azt írta hogy nem
19/22 anonim válasza:
A Kalauzban leírja Laura, hogy "még nincs film, és közben sokan azt állítják, h már látták is". xD De ha jól emlékszem, azt nem írta le, hogy nem is lesz.
20/22 anonim válasza:
Sok helyen olvastam hogy lesz másol meg az hogy nem szerintem jó lenne a lenne vicces lenne zsoltira kiváncsi lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!