Mxxx kérdése:
Ez a két könyv ugyan az? Ugyan az van benne ugyan úgy, szóról szóra. Tehát teljesen ugyan az csak a kiadóés a külseje más?
Figyelt kérdés
meg szeretném venni és elolvasni.. de az egyik drágább a másiknál, viszont a cím és az író ugyan az... nekem a drágábbikat ajánlották, de közben rátaláltam máshogy máshol más árért is a könyvre. természetesen az ólcsóbbat venném meg, kivéve ha a drágább jobb..itt a kér könyvről a link-> [link]
2012. júl. 25. 23:14
1/3 A kérdező kommentje:
(kérdés, második mondat , pont helyett kérdőjel) :D
2012. júl. 25. 23:15
2/3 sippara válasza:
A drágábbik megvan egy ideje pdfben, az olcsóbbikat édesanyámnak vettem anyák napjára (nem az ára miatt, Allan Pease-t említette anyukám, a franc sem gondolta, hogy kétszer is kiadta :D). Később jöttem rá, hogy a két könyv szóról szóra ugyanaz. Az illusztrációk mások (bár a lényeg itt is ugyanaz, ugyanott van kép, ahol a másik könyvben, csak más rajzolta), és ha jól emlékszem, a tördelésük sem egyezik, de egyébként minden ugyanaz.
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :)
2012. júl. 25. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!