Ki a kedvenc karaktered a Tűz és jég dala sorozatból?
Arya, Dany, Jon, es Oreg Nan :D
De a szineszek miatt a filmben kedvelem meg Ned-et es Viseryst. Fura. Bar en meg csak az elso konyvet olvasom!
Nekem Tyrion a kedvencem, meg Robb, Arya, Sansa, Deny, Kahl Drogo, a farkasok, a véreb.
Akit nagyon utálok: Joffrey, a hegy, Cersei.
Ja és még bírtam Jaqen H'ghart
Joffot kár írni. Joffot mindenki utálja. És rajta kívül még Lysa a num2. xD Meg a Boltonok, Freyek. Egész família.
Most már végére értem. Még mindig a kedvenceim: Sansa, Jon, Arya, Dany és Tyrion.
A korábbi kiegészítés kiegészítése:
Akit még bírtam az Genna Lannister, jókat mosolyogtam rajta, amikor a félkegyelmű Frey urát oltogatta.
Plusz a Falon túlról Tormundot, Mance-t és Valt is megkedveltem és nem hagyhatom ki az egyetlen normális Tully-t Bryndent.
Ez tulajdonképpen mindig változó, de általában, ha olvasom a könyvet mindig nagyon megörülök, hogy látom jönni pl. Aryát, Daeneryst, Eddardot is nagyon szerettem, amíg még volt :(, Kisujj és érdekel, Ser Jorah Mormontot is nagyon kedvelem (kár hogy neki nincsenek külön fejezetei), Sansát is kedvelem bár érte inkább csak aggódom..
Ha fő kedvencet kellene választani, akkor Danyt választanám. Bár csak nekem is lennének sárkányaim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!