Milyen könyveket (2000-3000 Ft környékén) tudtok ajánlani egy 18 éves fiú számára?
Akkor én fantasyt ajánlok, mivel ezt a műfajt szeretem, így olyasmit nem mondok amit még nem olvastam.
1. Rob Thurman: Cal Leandros sorozat. Részei: Éjvilág, Holdvilág. Egyébként 7 részes, de nálunk még csak kettőt adott ki a Tuan. Ez egy olyan urban fantasy ami leginkább az Odaát c. filmsorozatra hasonlít. Két fiútestvér a főszereplő akik úgymond szörnyvadászok XD. Izgalmas, véres, kevés romantika, sok akció. Van benne humor is, a szövege meg nagyon laza.
2. Brent Weeks: Éjangyal trilógia. Részei: Az árnyak útján, Az árnyékvilág peremén, Túl az árnyakon. Már midhárom részt kiadta a könyvmolyképző. Ez high fantasy felnőtteknek. Nagyon ütős, izgalmas, a történet fordulatos. Én mindenkinek ajánlom aki szereti a fantasyt, kihagyhatatlan olvasmány. Még tesóm is elolvasta,pedig ő aztán nem egy könyvmoly. Leginkább a Trónok harcához hasonlítják.
3. Mark Lawrence: Tövisek hercege. Trilógia, eddig egy rész. Disztópiás fantasynek mondanám, mert a távoli jövőben játszódik, de mégis olyan mintha a középkor lenne.
Az elő 2700, a másik kettő 3500 1rész. Van akinek megéri.
Ilyen idős srácoknak megfelelő könyvek sztem, mert teszteltem XD (baráti társaságon),nekik is bejött. :D
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!