Hol találok asztali használtkönyv-árusokat Budapesten?
A Corvin előtti könyvárus ténsasszonyt nyár közepén megnéztem, de úgy vettem észre, hogy pofára megy a beárazás, nincs is kiírva/ráírva konkrét ár, csak tól-ig. A tól-ig között pedig pofára áraz és ha csoró vagy de több könyvet kinéz belőled, akkor egyefene kapsz kedvezményt.
Október elejéig az Allee és a csarnok között is üzemel egy árus, de ott sincs kiírva a legtöbb könyv ára, csak 1-2 doboz van fixre kiírva, a nagyasztal egésze szintén tól-ig és pofa.
Ami igazán kellemes meglepetés volt, az a Sportaréna metrókijárati részén fellelhető stand, itt ugyanis MINDEN darab 300 Ft, legyen az a fiókméretű Durrellék Szovjetunió-beli utazása vagy valami gyűrt Albatrosz kiadvány. Múltkor megtaláltam itt Cormack McCarthy Vad lovak-ját és a Prozac országot is, mindkettő szép állapotban volt és persze 300. Igaz, hogy az előbbi ulpiusos, de megvan nekem a magvetős is régebbről és érdekes lesz összehasonlítani.
Szóval eddig ez a könyváruda nálam a befutó.
Hab a tortán, hogy a legutóbb vásárolt 4 könyvnél 1 könyvet ajándékba adott, így 900-ért hoztam el 4 kincset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!