Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ilyesfajta szerelmek könyveket...

Katalin Zsuzsanna kérdése:

Ilyesfajta szerelmek könyveket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nos nekem olyan szerelmes könyvek kellenek amikben fiú a fiúba szerelmes, nem baj ha sci-fi, krimi, vagy más, de legyen benne romantika. És az jobb lenne ha erotika is lenne benne. Ilyen könyv címek kellenének nekem.

2012. júl. 17. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudok sokat, de ha még nem olvastad, ajánlom Anne Rice könyveit, főleg hármat: Interjú a vámpírral, Lestat a vámpír és A kárhozottak királynője.
2012. júl. 17. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:

* uh és még egy vámpíros Hívj be!

De ez már kicsit durvább, szóval ha gyengébb idegzetű vagy a pedofíliára, kegyetlen gyilkosságokra, akkor inkább ne. Ez nem Tvájlájt.

2012. júl. 17. 17:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ajánlatodat, elolvasom. Kérlek ha eszedbe jut még valami, akkor írj. Amúgy én halhatatlanok alkonyt utánt szoktam olvasni, és abban van erotika, és perverzió szép részletesen, úgyhogy semmi gondom. Nem vagyok finnyás, és Twilight- ot is szeretem :)
2012. júl. 18. 09:59
 4/4 SennaHikari ***** válasza:
Zsila Ágnes: Sötétségre ébredve ;) Csak ajánlani tudom :)
2012. júl. 31. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!