Hol találok ilyen személyt?
Bétára volna szükségem, ugyanis már csaknem két éve írogatom a regényemet és többszöri átdolgozás után hamarosan (remélhetőleg még ebben a hónapban) eléri végső stádiumát. Arra gondoltam kis átolvasgatás után, hogy nyugodtabban aludnék, hogy azelőtt mielőtt közzétenném bármelyik ilyen jellegű dolgokkal foglalkozó oldalon, valami hozzáértő személy is átnézné és kihúzgálná a kevésbé jól sikerült részeket.
Terjedelmét tekintve nem túlzottan hosszú regény, egy fejezet (összesen 21 fejezetből áll) körülbelül 20-30, esetleg 30-40 word oldal. Szerintem úgy korrekt lenne, ha négy-öt naponta elküldenék egy-egy fejezetet a delikvensnek :D
Előre is nagyon szépen köszönöm bárkinek, aki veszi a fáradtságot és segít nekem! :D
Utolsó: Szerintem valamit félreértettél :D Nem a 21 fejezet max. 40 oldal, hanem fejezetenként annyi. Kicsit nagyobb sorközzel ez 765 word oldalt jelent :D
Első: Bocs, de már megelőztek. Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!