Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol találok ilyen személyt?

Hol találok ilyen személyt?

Figyelt kérdés

Bétára volna szükségem, ugyanis már csaknem két éve írogatom a regényemet és többszöri átdolgozás után hamarosan (remélhetőleg még ebben a hónapban) eléri végső stádiumát. Arra gondoltam kis átolvasgatás után, hogy nyugodtabban aludnék, hogy azelőtt mielőtt közzétenném bármelyik ilyen jellegű dolgokkal foglalkozó oldalon, valami hozzáértő személy is átnézné és kihúzgálná a kevésbé jól sikerült részeket.

Terjedelmét tekintve nem túlzottan hosszú regény, egy fejezet (összesen 21 fejezetből áll) körülbelül 20-30, esetleg 30-40 word oldal. Szerintem úgy korrekt lenne, ha négy-öt naponta elküldenék egy-egy fejezetet a delikvensnek :D

Előre is nagyon szépen köszönöm bárkinek, aki veszi a fáradtságot és segít nekem! :D

2012. júl. 16. 20:45
 1/3 rajcziz ***** válasza:
Bár nem biztos, hogy hozzáértőnek számítok, de szívesen vállalom a dolgot. Írj privátot, ha neked is jó.
2012. júl. 16. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocsánat, ez kissé off, de 21 fejezet és max. 40 A/4-es Word oldal? Az erősen túltördelt, illetve feltehetően iszonyúan zanzásított. Közel sem regény, sokkal inkább kisregény méretűnek látszik (de az is lehet, hogy csak egy hoszabb elbeszélés, ezt látatlanban nem mondhatom meg). Nagyjából minden második oldalnál új fejezetet kezdesz. Csak javaslom (így, távolról), hogy talán kevesebb fejezet is elég, nem kell ennyire tördelni.
2012. júl. 16. 23:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Utolsó: Szerintem valamit félreértettél :D Nem a 21 fejezet max. 40 oldal, hanem fejezetenként annyi. Kicsit nagyobb sorközzel ez 765 word oldalt jelent :D

Első: Bocs, de már megelőztek. Köszönöm szépen!

2012. júl. 16. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!