Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki mar olvasta a 39 kulcs...

Aki mar olvasta a 39 kulcs cimu konyvet. Szerintetek milyen konyv erdemes elolvasni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 09:41
 1/7 anonim válasza:
Elsősorban ajánlanám A magyar helyesírás szabályai c. könyvet. Abban részletes leírást kapsz (többek között) arról, hogy hogyan tegyünk fel értelmesen egy kérdést, sőt még arról is, hogy hogyan alkalmazzuk megfelelően az írásjeleket.
2012. júl. 15. 14:14
 2/7 A kérdező kommentje:

Jol van na.

Mindenkinek van rossz napja.....

Sztem mar veled is volt olyan h nem tudtal vmit rendesen megfogalmazni.......

Tudod minden embernek van hibaja nekem eppen ez neked is biztos van....

2012. júl. 15. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
én olvastam. szerintem megéri elolvasni. most gyűjtök a második részre. :)
2012. szept. 15. 11:59
 4/7 esther98 ***** válasza:

8 részt olvastam el belőle, és csak úgy infonak: több epizód 200 oldal felett van és nem 5 centis betűkkel írnak. Mégis elolvastam két könyvet is egy nap alatt.

Ráadásul a benne lévő történelmi vonatkozásoknak állítólag van valóságalapja is (ha kivesszük az egészből azt, hogy minden nagy ember minden nagy ember rokona, és hogy létezik ez a baromi nagy Cahill-család).

Nálam 10/10-es :)

2013. máj. 7. 20:54
 5/7 mona0116 válasza:
En szemet modon letoltottem netrol, igy az elso kilenc reszem megvan. Ez alapjan erdemes olvasni, bar mar nem vagyok eppen ifjusagi kategoria, meg en is elveztem. :) Remelem tudtam segiteni
2013. szept. 14. 01:51
 6/7 anonim válasza:
Én már olvastam az összes (10) könyvet és szerintem nagyon jó, megéri elolvasni.
2014. ápr. 3. 17:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2014. nov. 8. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!