Véleményeznétek a regényem elejét? (nagyon sokat jelentene, horror és fantasy stílus)
Szóval, ez tényleg a legeleje lenne, még kevés benne a fantasy és horror, de nagyon sokat segítene pár őszinte vélemény. Mit gondoltok róla? Érdekes? Folytatnátok az olvasást ez alapján? Mik a hibái, gyengéi és mik az erősségei? Egyéb javaslatok? Légyszíves kicsit hosszabb véleményt írjatok. =)
Most erről a másodikról írok:
Erősségek:
Feszültség és izgalom. Kiválóan játszol az érzéseimmel. Gondolkozni kell rajta. Érdekfeszítő és nem tudtam levenni róla a szemem. Belemerültem egy káprázatos világba és úgy éreztem, mint ha én is ott lennék és én is rettegnék, félnék és bujdosnék egy szörnyeteg elől... a bestia...
Gyengék:
Nagyon jól kezdődik. Ha az egészet elolvastam volna, akkor tudnám sorolni a gyengéit. Mivel ez még nagyon az eleje, nem tudok a történet felépítésére, a cselekmény továbbfűzésére mondani semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!