Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van olyan könyv amit nagyon...

Lilith1994 kérdése:

Van olyan könyv amit nagyon utáltok?

Figyelt kérdés

2012. júl. 11. 17:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
persze.minden kötelező olvasmányt.xD
2012. júl. 11. 17:22
 2/15 A kérdező kommentje:
és azon kívül?
2012. júl. 11. 17:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt a szót használnám, hogy utálom, de Rachel Caintől Az üvegháznál bugyutább könyvet még nem sikerült kifognom(mondjuk a Twiligh mizériából kimaradtam, lehet azért...:D)

De tényleg az egészről annyira sütött az a színvonal, amit nem tudok megfogalmazni, de valahogy így képzelném el, ha a Tuti gimibe beleraknának pár vámpírt...

2012. júl. 11. 17:32
 4/15 A kérdező kommentje:
szerencsére még nem olvastam :) Az Alkonyat is elég bugyuta... elnézést a rajongóktól:)
2012. júl. 11. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, amit utálok, nincs. Talán csak az Alkonyat, de abban is inkább azt, hogy annyit nyomják/ták. Meg a SZJG is ugyanebből az okból.

Könyv, ami naaagyon nem tetszett, az a Megjelölve és a Rubin és füst. Utóbbit nem bírtam elolvasni, pedig nem vagyok túl válogatós. :)

2012. júl. 11. 17:58
 6/15 anonim ***** válasza:

Jaj, 5. válaszoló, most, hogy mondod, nekem meg itt porosodik a polcomon az Árny északon, a Rubin és füst 2. része:D Én se bírtam elolvasni, lehet mondjuk azért, mert csak tetszett a borítója és az első kötetet nem olvastam... Meg szerintem anno kicsi voltam még hozzá.

Ez még eszembe jutatta A vámpír herceget, abból a sorozatból is a 6. kötetet hozták nekem egyből, de igazából a tőmondatokban való megfogalmazástól voltam kész.

2012. júl. 11. 18:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem értem tő mondatokból hogyan lehet könyvet írni...igazából én is olvastam valami gagyit...valami vámpíros romantikus történet volt...asszem 20 oldal után abba is hagytam...xd
2012. júl. 11. 18:21
 8/15 anonim ***** válasza:
A Laura könyvek.. ( többrészesek, mint a harry potter) már a címük is borzalmas... ( laura és a tűz gyűrűje, laura és az ezüstszfinx rejtélye, stb..) szörnyen gagyi, semmi több egy harry potter utánzatnál. A legrosszabb, hogy amikor minden évben egyszer jönnek a svéd rokonaink, mindig ezt a könyvet hozzák... De nem akarom őket megbántani, szal kussolok.:D
2012. júl. 11. 18:29
 9/15 A kérdező kommentje:
borzalmas lehet anno olvastam valamit róla...nem tudom nem jött be
2012. júl. 11. 19:18
 10/15 anonim ***** válasza:

frei-től a megmentő-nek már többször nekiálltam,de annyira okoskodó,feleslegesen túlrészletező,hogy fáraszt,félrerakom és olvasok mást.

plusz-számomra-alap dolgokról úgy ír,mintha feltalálta volna a spanyol viaszt,és az olvasót ezáltal totál butának,tájékozatlannak állítja be,miközben lerágott csontokon nyammog csak.

2012. júl. 12. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!