Nem azt a szót használnám, hogy utálom, de Rachel Caintől Az üvegháznál bugyutább könyvet még nem sikerült kifognom(mondjuk a Twiligh mizériából kimaradtam, lehet azért...:D)
De tényleg az egészről annyira sütött az a színvonal, amit nem tudok megfogalmazni, de valahogy így képzelném el, ha a Tuti gimibe beleraknának pár vámpírt...

Olyan, amit utálok, nincs. Talán csak az Alkonyat, de abban is inkább azt, hogy annyit nyomják/ták. Meg a SZJG is ugyanebből az okból.
Könyv, ami naaagyon nem tetszett, az a Megjelölve és a Rubin és füst. Utóbbit nem bírtam elolvasni, pedig nem vagyok túl válogatós. :)

Jaj, 5. válaszoló, most, hogy mondod, nekem meg itt porosodik a polcomon az Árny északon, a Rubin és füst 2. része:D Én se bírtam elolvasni, lehet mondjuk azért, mert csak tetszett a borítója és az első kötetet nem olvastam... Meg szerintem anno kicsi voltam még hozzá.
Ez még eszembe jutatta A vámpír herceget, abból a sorozatból is a 6. kötetet hozták nekem egyből, de igazából a tőmondatokban való megfogalmazástól voltam kész.

frei-től a megmentő-nek már többször nekiálltam,de annyira okoskodó,feleslegesen túlrészletező,hogy fáraszt,félrerakom és olvasok mást.
plusz-számomra-alap dolgokról úgy ír,mintha feltalálta volna a spanyol viaszt,és az olvasót ezáltal totál butának,tájékozatlannak állítja be,miközben lerágott csontokon nyammog csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!