Melyik a kedvenc mangátok?
Kamisama hajimemashita
Code: breaker
és már mindkettőből beígérték az animét! :D
+Anima
Fullmoon wo Sagashite (ugyan van belőle anime, de nyomába sem ér a mangának. Nem is szeretem.)
3 Gatsu no Lion
Dramacon (OEL)
Epotoransu! Mai
Sand Cronichles
Sailor V
Wish
Zettai Kareshi
Beauty Pop
Árnybíró (az az egy mozifilm csak az első két kötetet dolgozza föl)
Alice 19th
Boku ni Atta watashi
Milk Caramel Tea
Time Stranger Kyoko (Van két special, de azoknak semmi közük az eredeti sztorihoz)
Vampire Rose
Boku no Hatsukoi wo Kimi ni Sasagu - csak film van belőle, anime sztem nem is lesz
Kodomo no Jikan - pár részes anime van beőle és egy-két OVA
Girl Friends
Doubt
Boku wo Imouto ni koi eo suru - egy gyászos anime mozifilm készült csak belőle
Kagen no Tsuki
hm... Arina Tanemura munkái
Hino Matsuri mangái (legfőképpen a Vampire Knight, ez az abszolút kedvencem az összes közül, csakhogy ebből készült anime =D - de a többi is jó =))
Marmelade boy
Akuma de Sourou
Ikeyamada Go munkái - egyszerűen olyan szééép =D meg a történetük is élvezetes, tudod, hogy összejönnek a szereplők, de akkor is, AHOGY összejönnek, az az igazi, hagyományos, olvasókidegétölő módszer, avagy az utolsó oldalakon teljesedik be a nagybetűs szerelem, és ezt egyszerűen imádom =D
(amúgy két kedvenc mangám van, amik már több éve elfoglalták a dobogós helyüket a szívemben: a Vampire Knight és a Bleach, de ezekből készült anime =))
Húú, előző vagyok, és még kettőt hozzá szeretnék írni: a Deep Love-ot, egyszerűen... csodás. Hogy mennyit sírtam...
A másik a Kagen no Tsuki Yazawa Ai-tól (ő írta a Nanát is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!