Aki olvasta már Cecily von Ziegesar Bad Girl c. könyvét, az súgna nekem?
A könyvekben teljesen más a felállás.
Amennyiben Chuck rajongó vagy, nem fogod szeretni a könyveket, mert Chuck biszex bennük és eléggé másodlagos karakter, mindig csak háttér szereplő, abszolút nem olyan, mint a sorozatban. Valamint a könyvben inkább Blair és Nate kapcsolata van hangsúlyban, folyamatos se veled se nélküled viszony végig a könyvekben. Blair és Chuck nem is igen kerül romantikus viszonyba (kivéve talán egy könyvet, de az is csak átmeneti, mivel arra van kiélezve az egész, hogy Blair-nek Nate az igazi)
Tehát ha szereted a Gossip Girlt (mint sorozatot) szerintem kissé "csalódásként" fog érni a könyvsorozat, mivel szinte leginkább csak az egész alapja a hasonlóság. A történetek, szerelmi szálak stb. teljesen más.
Amúgy már befejezték a könyvsorozatot, 13 rész van belőle.
Én kb az első felénél letettem, barátnőm végig szenvedte, ő mesélte el.
Itthon 8 kötet jelent meg eddig (+ az előjáték nem tudom, hogy megjelent-e)
Én olvastam mindet, még azelőtt, hogy láttam volna a Gossip Girlt. Az első válaszoló jól leírta az egészet, úgyhogy nem ismétlem :)
Nekem a sorozat sokkal jobban tetszik, mint a könyv, de amíg nem láttam a sorozatot, addig a könyvet is nagyon szerettem. Bár azt nem értem mért lenne szenvedés végigolvasni? Teljesen más az egész, szóval semmi unalmas sincs benne, amiért unni lehetne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!