Ajánlanátok jó könyveket?
Nagyon szeretnék olvasni, de nem tudom melyik jó könyv, mert nem volt időm mostanában olvasni (tanulni kellett). Szeretem a drámákat, az elgondolkodtató műveket, amik adnak egy kis plusszt és nem felejtem el egy könnyen a történetet, tehát a könyv adjon valamit, ne csak szórakozást.
Nem jönnek be: krimik (pl. A.Christie) , a történelmi könyvek, a hosszú elbeszélések és a leírások, a vámpíros (Twilight...) és túl szerelmes dolgok (pl. Bronte, N.Roberts, D. Steel... káosz van most a szerelmi életemben, és ez csak rontana rajta). Kedvencem Gárdonyi Géza- Isten rabjai, Coelho- tőle több is, Márai -Füveskönyv, Dickens- tőle is több könyv tetszik, Márquez- 100 év magány...
előre is köszönöm
20/L
ablakzsiráf van kép is meg minden nagy betűk meg ilyenek!:D
rajzolni is lehet benne meg sok benne az okossagossagossag!
R. Merle: Malevil
W. Golding: A legyek ura
E. Zola: Patkányfogó
R. Rigby: A domb
Ezek mind megfelelnek az elgondolkodtató és dráma kritériumoknak.
Tűz és jég dala (fantasy)
Warhammer 40k (háborus scifi)
Illetve még ezt is elolvastahatod. (ingyenes)
Ez egy manga (képregény), nagyon jó, legalább az elsö 8 fejezetet olvasd el. Kb fél óra alatt megvan.
Hetente jönnek az uj részek.
AMit fontos megemliteni az az hogy a rajzok fekete-fehérek, és jobbrol-balra kell olvasni.
Éhezők viadala
-izgalmas
-elgondolkodtató
-és csak annyi szerelem van benne ami muszály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!