Hermione és Piton fanfiction (? )
Sziasztok! Írok egy SS/HG ficet, és gondoltam megosztom itt is, hátha valaki szívesen elolvasná, és írna rá kritikát. Az az első ilyen sztorim, ezért érdekelne nagyon a véleményetek :)
A fejezetek nem mindig vannak sorrendben, de könnyen megtalálható minden. Előre is köszönöm ha valaki elolvassa :)
Próbálkozom, de folyton visszadobja, hogy miket javítsak. Addig gondoltam megosztom máshol is :)
Köszönöm a válaszod!
Már kerestem bétázót, írtam neki, még eddig nem válaszolt. Másnál én is észrevettem hibákat, de ami inkább szemet szúrt: azzal dobták vissza, hogy min 2000 szónak kell lennie egy fejezetben. Hát én olvastam olyan történeteket, ahol biztosan nincs meg ennyi (és nem az egypercesekre gondolok, ott tudom, hogy nem kell meglennie annyinak)
Na mindegy, azért reménykedem, hogy előbb utóbb felengedik az enyémet is :)
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszoló vagyok!
Igen, én is most nézem, hogy rengeteg 1000+pár száz szavas fejezetek vannak, az én fejezetemet mégis visszadobták mondván, hogy min. 2000 szó egy fejezet. Ez így elég érdekes...
Beleolvastam (átrágtam magam) a blogodon a második fejezet első soraiba. Háááát.... nem tudom, hogy a történet kivonatát akartad összerakni, vagy ez lenne a kész mű. Regénynek túl tömör és nehezen emészthető, kivonatnak túl részletes.
Hagyj időt az olvasónak, hogy felfogja ki kivel mit és miért csinál és hol. 10 mondatban 3 helyszín és 8 szereplő.... ez így baromi tömény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!