Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak én olvasok mangát? O. O

Csak én olvasok mangát? O. O

Figyelt kérdés

2012. jún. 30. 12:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
12%
igen
2012. jún. 30. 12:27
 2/17 A kérdező kommentje:
Jó tudni thx... :D
2012. jún. 30. 12:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Csak neked készülnek.
2012. jún. 30. 12:29
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem, nyilvánvalóan nem csak te, furcsa lenne ha mangakák csak neked készítenének mangát. De am gyakorikerdesek.hu istele van anime manga fanokkal. Én is olvasok mangát de nem értem miért kérdezed :D
2012. jún. 30. 12:30
 5/17 A kérdező kommentje:
Nekem van egy rahedli de senki mást nem ismerek aki szereti :(
2012. jún. 30. 12:33
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
gondolom olyan környéken laksz, ez az anime/manga kultúra magyarországon még mindig csak csírázóban van, de abból is csak az igénytelenebb fangirl kultusz terjed. Még nagyon kiforratlan és távoli cucc ez, sok időbe telik míg sokan szeretik, de ígysem lesz vmi elterjedtebb dolog
2012. jún. 30. 12:36
 7/17 anonim ***** válasza:
88%

Magyarországon az anime/manga kultúra lassan kihalóban van. A nagy örgekek nem értik a fiatalokat, a fiatalok nem akarják megérteni az öregeket. (öreg alatt azokat értem, akik a '90-es évektől néztek animét és olvastak mangát).

Egyébként nem, én is olvasok, többnyire angolul és online. A kedvencem a régi shoujok ('70-es és '80-as évek), de elolvasom az újdonságokat is, ha jók. Egyébként meg tessék regisztrálni a mangafan és a mondo fórumra (NEM reklám), ott majd találsz sok fant.

üdv,

Mitsuki

2012. jún. 30. 12:58
 8/17 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló teljesen jól leírta egyébként a problémát, én pl anime terén elég newfagnak számítok mert nem vagyok olyan idős, de egyszerűen kb az ezredforduló utáni animéket nem veszi be a gyomrom. Vagyis csak nagyon keveset, rengeteget változott az anime is és az emberek is, itt már generációs ellentétek is klikkesítik az animés közösséget
2012. jún. 30. 13:03
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2012. jún. 30. 13:43
 10/17 anonim ***** válasza:

Mitsuki vagyok. Mangában a régieket, újban a joseieket szeretem, mint a Nodame Cantabile vagy a Kids on the Slope.

Az ilyen Hetalia, Naruto vagy Green Green típusú animéket, mangákat nem igazán bírom. A Lucky Start se. Egy-két résznél többet nem bírok belőlük megnézni.

2012. jún. 30. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!