A Fekete Tőr Testvériség sorozatát sorban kell olvasni, egymásra épülnek a könyvek vagy mindegy a sorrend?
A Fekete tőrből már 6 könyvet elolvastam, ha a másodikkal kezdtem volna, nem értettem volna. Ettől függetlenül az írónő minden könyve elején elmagyarázza a könyvben fellelhető kifejezéseket(rítus, kripta stb). És talán pár mondattal megemlékezik az emberekről is,ha feltűnnek. De szerintem hálás, ha sorban olvasod.
Anita Blake-ből én a negyedikkel kezdtem :D lévén, hogy szeretem a vérfarkasokat :D és a címe afelé hajlott, nem bántam meg, nagyon élvezhető volt, és érthető. Azért célszerű nem a tizedikkel kezdeni. (mostmár a 11.-nél tartok :D)
Sok örömet az olvasásban :) Ha van még kérdésed, privátban felteheted:)
Köszönöm a válaszokat!
Azért kérdeztem, mert a könyvtárban eléggé hiányosan vannak meg a könyvek meg ha meg is van, akkor van olyan könyv amire 2009.12. hóig elő van jegyezve! Ez durva, főleg úgy, hogy nagy város Megyei könyvtáráról van szó, majdnem minden könyvből egy példányuk van, és mivel pár nap alatt elolvasok egy könyvet, anyagilag elég megrázó lenne megrendelni őket, még a használtak is jó, ha 2 ezerért vannak. Olvastam, hogy le lehet őket tölteni, de a gépen olvasás nem az igazi számomra. Válaszotok után úgy döntöttem, hogy akkor apránként mégis megveszem és nagyon megörültem az egyik könyvesboltban rátaláltam a Fekete Tőr Testvériség első 3 részére 2.849 Ft-ért és újak!, többször kéne ilyen akciókat csinálni, biztos több könyv fogyna.
Köszönöm szépen, ha lesz valami kérdésem akkor jelentkezem.
Üdv!
Anita Blake is sorrendhez kötött, mindenképpen sorrendben menj!
A sorrend ezidáig:
01. Bűnös vágyak
02. Nevető holttest
03. A kárhozottak cirkusza
04. Telihold kávézó
05. Véres csontok
06. Gyilkos tánc
07. Égő áldozatok
08. Sápadt hold
09. Opszidián pillangó
10. Leláncolt Nárcissusz
11. Égkék bűnök
12. Lidérces álmok
13. Haláltánc
(13,5. Micah)
14. A harlekin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!