Jessica Day George - Éjféli bál c. könyvéről vélemény?
Én 2 napja értem a végére.Nagyon tetszett.Semmi rosszat nem tudok róla mondani.Érdekes történet.Viszont 2dolgot megjegyeznék:A virágneveket bizarrnak találtam
Nem értettem,hogy most Gregor király tudta-e,hogy Maude miatt kellett táncolniuk a lányainak.Ez számomra rejtély maradt.Ezt valaki tudja?Bár szerintem nem tudta meg.
Szerintem nem tudta meg... .:)
Ja, és a virágnevek engem is zavartak, de hozzászoktam, csak angolul teljesen természetesnek hatnak. :D
:)
Pedig a végére vártam,hogy megtudja :( Azt,azért beletehették volna,de nekem így is tetszett :P
Pont 10 perce értem a végére. könnyű olvasmány, és nagyon lefoglalja az ember gondolatait.
Nagyon szépek a megfogalmazások, a karakterek több mint elfogadhatóak. Nekem Galen nagyon a szívemhez nőtt azzal a bohókás jellemével, ahogy Árnika, Margaréta és sok más.
Tényleg furcsa, hogy a neveket lefordították, de azt hiszem, nem kell szégyellnünk, mert nagyon szép nevek magyarul is. (Habár ennyi erővel, a hátoldalon a Rose nevet is átírhatták volna, mindegy.)
Galen látszólag direkt nem mondta el, hogy Maude volt aki szövetséget kötött a királlyal. Gondolom, valahogy így akarta megvédeni a felesége emlékét.
Összességében egy nagyon szerethető történet. Nekem bejött!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!