Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Darren Shan vámpírkönyvei...

Chrishu kérdése:

Darren Shan vámpírkönyvei vagy a Twillight jobb?

Figyelt kérdés
Véleményt is kérek!

2012. jún. 28. 11:20
1 2
 11/17 XxEvelinxX válasza:

Darren Shan, mindenképp.:)

Én 11 éves vagyok, nagyon tetszik a könyv, úgy másfél nap elolvasok 1 kötetet, nagyon le tud kötni.:)

Barátnőim mind olvassák, és nagyon imádjuk őket.:)

Épp most tervezem megvenni a Kojaszant.:)

A vámpírkönyvekben nem csalódtam.Le sem tudtam hunyni néha a szemem elalváskor, mivel hogy:Én még ma ezt el akarom olvasni!:D

2012. okt. 2. 16:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Juj! Én még nem olvastam végig a kommenteket, a könyveket még nem olvastam se Darrent, se Stephanie-t, de Első válaszoló, nehogymár az Alkonyat 15-25 neeeeeeeee! Ez most komoly? :O :S:S:S Szerintem inkább 13-15 a film alapján:S:S Max 16, de az már nagyon max!!

Légyszi ne pontozzon le senki!!

2012. okt. 2. 16:44
 13/17 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, nem olvastam őket, szóval a könyvekről nem tudok véleményt mondani!!! Szóval ez nem fikázás akart lenni egyáltalán!!! Tényleg!! Csak a film alapján én 20 éves fejjel nem olvasnám el az Alkonyatot. :S
2012. okt. 2. 16:47
 14/17 anonim ***** válasza:
(elsőt láttam)
2012. okt. 2. 16:48
 15/17 anonim válasza:

Nem tagadom,egyszerűen imádom Darren Shan könyveit! <3

De nekem a leges-legkedvencebb könyvem a Twilight! :DD

2012. nov. 6. 17:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Darren egy nagyon komplex világot épített fel, ami rettentő sokban különbözik az unalomig ismert sémáktól. Ráadásul mindezt úgy, hogy az idősebbek is élvezhetik a műveit. A másik műbe csak belelapoztam és láttam az első filmet, így véleményt nem igen mondanék róla, de ötlet terén - valamint a hölgy írói stílusát figyelembe véve azon kevés odlal alapján - alulmarad a "párbajban".
2012. nov. 28. 00:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Még a kérdés is sértő. :(

Stephenie Meyer elcseszett "vámpíros" műve meg sem közelítheti a fantáziadús, ötletekben gazdag írót, Darren Shant. A könyvei lenyűgözőek, bár olyan nagy hírnévnek nem örvend mind Meyer, bár egyre jobban feltörekszik. Az ifj. Stephen King-nek emlegetik. ^^

2013. jún. 9. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!