Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok szép szerelmes regényeket?

Tudtok szép szerelmes regényeket?

Figyelt kérdés
Nekem személy szerint nagyon tetszett Charlotte Bronte a Lowoodi árva (Jane Eyre) című regénye. Más regényét nem olvastam. Tudtok ehhez hasonló szép regényeket mondani, amiben van romantika és szerelem?

#könyv #szerelem #regény #romantika #Charlotte Bronte? Jane Eyre #Lowoodi árva
2012. jún. 25. 21:42
 1/8 anonim válasza:
100%

Cecelia Ahern könyvek pl. Bárcsak láthatnálak ( ez nagyon jó könyv, mindenképpen olvasd el! :P )

PS. I love you

Danielle Steal könyvek

2012. jún. 25. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A Brontë-nővérek összes könyve jó választás lehet, v. esetleg Jane Austen regényei pl. a Büszkeség és Balítélet.

+ Gárdonyi: Ida regénye (?)

2012. jún. 25. 23:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Jane Austen: Büszkeség és balítélet

Elizabeth Gaskell: Észak és dél

2012. jún. 25. 23:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) igen leginkább ezek a régebbi úgymond "nagyruhás, előkelőies" regények érdekelnek jobban. Hallottam már ezekről, azt hiszem a Büszkeség meg is van nekem itthon csak még nem került rá sor, hogy elolvassam. Ha jó könyv, akkor mindenképpen kézbe veszem :)
2012. jún. 26. 09:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Jujj.. én tudok egy nagyon-nagyon jót, abban aztán vannak nagyruhák :)

A könyv Amerikában játszódik és az 1861-1865-ig tartó, észak és dél között dúló háború kitörése előtt kezdődik. A könyv tizenkét évet foglal magába... na de ez mindegy is, a lényeg, hogy mindenképpen olvasd el!

Kérlek ne ijesszen meg a könyv vastagsága (kb. 1200 oldal), mert ha nem olvasod, meg fogod bánni, főleg ha a Jane Eyre is tetszett.

A könyv: Margaret Mitchell - Elfújta a szél

2012. jún. 26. 16:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Engem sohasem ijeszt meg egy könyv vastagsága :) szeretek olvasni, főleg ha szeretem is azt amit olvasok :)

Az évszám tökéletes!! :)

Köszönöm szépen!!

2012. jún. 26. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű + Jane Austen könyvek.
2012. júl. 30. 23:46
 8/8 anonim válasza:
Jane Austen Büszkeség és balítélet című könyvet mindenképp olvasd el, ha még nem tetted, mert nagyon jó könyv. Nekem egyik kedvencem!
2012. aug. 13. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!