M.Kata kérdése:
Milyennek tartjátok Rejtő Jenő könyveit?
Figyelt kérdés
úgy gondoltam,a nyáron kiolvasom őket,mert elég jókat hallottam róluk.15 éves lányként megéri elolvasni?2012. jún. 25. 16:48
1/5 anonim válasza:
Én úgy olvastam, nekem tetszett. Készülj fel arra, hogy elég sok könyvét a ponyva íratlan szabályai szerint írta (ami egyszer bevált, használjuk megint), tehát a történet itt-ott ismerős lesz, de mindig van egy kis humor, ami egyedi.
Ha a direkt helyesírási hibák nem idegesítenek (és sikerült egy olyan sorozatot kifogni, amiben a véletlen helyesírási hibák száma elenyésző - nem ajánlom az első Alexandra sorozatot, pocsék), nagyon fogod élvezni. Ha idgesít, akkor Fülig Jimmyt kerüld. Elnyűhetetlen naplóíró.
2/5 anonim válasza:
Talán 14 évesen olvashattam tőle a Vesztegzár a Grant Hotelbent, és tetszett.
Nem nagyon olvastam ezelőtt ilyen régi könyveket, azt hittem nagyon régiesek meg minden, de rájöttem, hogy ezek is jók.
3/5 anonim válasza:
Világ legjobb írója. 14 karátos autó és Piszkos Fredet olvasd mindenképpen :D
4/5 anonim válasza:
Semmi kétség hogy írásai a semmibe merednek. Tehát elég zagyva az egész... De mégis megvan benne az a humor, ami miatt olvasom... :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :) azt hiszem nekiállok a könyveinek :)
2012. jún. 26. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!