Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak én érzem úgy, hogy a...

Csak én érzem úgy, hogy a fantasyk esetében minél több bennük a drasztikus jelenet, annál népszerűbben? Miért lehet ez így?

Figyelt kérdés

Persze nem az Alkonyat, hanem az "igazi" fantasyk (de bele fog ebbe valaki kötni). Minél naturalistább, erotikusabb (egy-két esetben homoerotikus), véresebb, barbárabb, stb., annál népszerűbb, mert annál élethűbbnek hisszük.

Ez nem is baj, hiszen ez sokkal reálisabb a régi korokban játszódó történetek esetében, de az a kérdés, vajon mért szeretik ezt az emberek?

(Magam csak 1-2 fantasyt olvastam, szerettem őket, de különösebben nem a kedvencem a műfaj.)

2012. jún. 22. 22:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hogy a fantasy zsáneren belül egy mondjuk erősebb, "szókimondóbb" történet miért népszerűbb, az logikus: cirkuszt a népnek. De ettől nem lesz élethűbb, az is igaz.
2012. jún. 23. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!