Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miről szól Claudia Gray...

Miről szól Claudia Gray Evernight című könyve?

Figyelt kérdés
Ma olvastam el az Evermore-t.. És érdekelnének még ilyesmi könyvek.. Ez az Evernight is hasonló?? Tudtok még ilyen könyveket?? Twilight saga-n kívül
2009. júl. 6. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hasonlóak de én nem árulnék el róla sokat mert nagy meglepetések vannak benne

Szerintem olvasd el mert nagyon jó:)))

2009. júl. 7. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrég olvastam el az Evermore-t, majd utána elolvastam az Evernight-ot is, és engem annyira érdekelt, hogy le se tudtam tenni a könyvet. 2 nap alatt ki is olvastam. Az előttem lévőhöz csatlakoznék, nem szeretném elárulni, a történetet, mert nagyon izgalmas és szerintem nem élveznéd annyira, ha már tudnád, hogy miről szól. Szerintem olvasd el nyugodtan, mert nagyon jó könyv =)
2009. júl. 8. 12:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jah előző vagyok még mindig, tudok neked ajánlani könyvet:

Charles T. Rose-Álomlabirintus, valamint a folytatása Az utolsó völgy. Nekem ezek is nagyon bejöttek. Valamint szerintem elég Stephenie Meyer: Pokoli baléjszakák című könyve is. Jó olvasgatást :)

2009. júl. 8. 12:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!!:)

De Légyszi valaki válaszoljon a kérésemre is!! Miről szól???

Vagyis már elkezdtem olvasni.. És végre nagy keservesen eljutottam 10. fejezetig, de nem tudom tovább olvasni.. Ha utána is ilyen vontatott és unalmas lesz, nem fogom elolvasni!! Ezért érdekelne, hogy mi az egész történet.. Most annyit tok, h a csaj vámpír és majdnem felzabálta a pasiját... Tovább???

2009. júl. 8. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Jó előző vagyok és elmondom. Szerintem nem vontatott nem tudom, hogy mért látod annak, nah de sebaj.

Izé ,hát végül is a végénél lesz egy "csavar" ami miatt tovább lehet folytatni a könyvet. Vagyis én így látom. Alapjából véve kiderül benne, hogy Lucas a Fekete Kereszt tagja és "felbérelték", hogy derítse ki a titkot az iskoláról. Nem azt, hogy vámpírok vannak ott, mert ezt eddig is tudták. De a titkot,hogy mért engedtek a suliba embereket is, nem tudta kideríteni. Majd egy beszélgetésen Bianca véletlenül elszólja magát, valamiről amiről ő azt hitte, hogy vicces lesz. Ekkor Lucas-nak nekirontanak Bianca szülei, amit Bianca nem ért és ebből verekedés lesz. Lucas el tud szökni, de Bianca szülei, az igazgató, Balthazár és még pár tanár plusz Bianca is velük tart. Szóval el kezdik üldözni Lucast, de aztán mikor a vízen kellene átmenni a vámpírok nem igazán mernek, nekik beletelik egy kis időbe, de mivel Bianca még nem teljesen vámpír így ő átmegy. Megtalálja Lucas-t, ő megmagyaráz neki sok mindent, majd Bianca megszökik Lucas-szal elmennek a leghamarabbi busszal, majd másnap reggel elmennek Lucas anyjával a Fekete Kereszt többi tagjához, vagyis valami menedék szerűségbe. Innentől nem mondom tovább, mert tényleg nem lenne értelme akkor elolvasnod. Így sem lesz már olyan, mintha ezt magadtól tudnád meg. De te akartad, hogy mondja el valaki. Remélem, hogy érthetően tudtam leírni. Azért jó olvasást, remélem hogy úgy döntesz, hogy végig olvasod. Tényleg nem értem meg, hogy mért látod vontatottnak, de ezt persze mindenki másképp gondolja.

2009. júl. 8. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Jah még mindig az előző vagyok.

Amikor kiderül Lucas-ról hogy vámpírvadász és elkezdenek kutatni az épületnél, hogy hol bújhatott el, ekkor megtalálják Erich holtestét is, akit Lucas ölt meg.

2009. júl. 8. 20:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Áhh végre. Az a gyerek nagyon idegesített..:D

Köszi szépen!! :)

Amúgy rám nincs hatással ha elmondják a könyv történetét.Én akkor is ugyan olyan izgalommal olvasom el! :)

Hát én azért érzem így, mert már a könyv felét elolvastam és még csak most kezdődik el a történet..Simán kezdhette volna így az írónő.. Nem kell az elején az a nagy vontatott mese..Én az olyan könyveket szeretem, amelyikbe megállás nélkül vannak az események.. nem 4 oldalon meséli, h hogy fut az erdőbe..

Most ismét felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem ma este folytatom! :) És aztán eldől, hogy meddig jutok. :)

Nagyon szépen köszönöm a segítséged!!

2009. júl. 8. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. =) hát igen, az biztos, hogy az Evermore-ban pörög a történet. De ebben meg épp ez a jó. Mármint szerintem ahogy így húzza a történetet, kicsit meglepetésszerűbben alakul a "csavar" amit beletesz. Vagy lehet h csak én látom így. Jó olvasást akkor és remélem, hogy már nem fogod unalmasnak találni =)
2009. júl. 8. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!