J. R. Ward-Fekete tőr testvériség című sorozat hány kötetből fog összesen állni?
Ha jòl tudom,akkor eddig 9 könyv jelent meg.?Ezenkìvül még mennyi
fog?Szerintetek lesz még olyan kötet,amiben megint Wrath a főszereplő?Mégiscsak ő a kiràly.Igaz mégcsak az elsőt olvastam,de
nekem mégis ő a kedvencem Bethel.<3 :-D
Mindenesetre addig is folytatom tovább a másodikkal.:-P
Előre is köszönöm a vâlaszokat!;-)
Annyi biztos, hogy 11. könyv is lesz, aminek a várható kiadása 2013 első fele Amerikában.
Én is még csak az első részt olvastam, és imádtam Wrath-ot, de aztán, megtudtam, hogy a többi már másokkal fog foglalkozni, így egy időre félre tettem... :)
Köszi!:)
Azért sajnálom,hogy a 11. csak '13 elején jelenik meg angolul.Akkor mire fordítják még le angolra?:S
Egyébként ha jól tudom,akkor van egy kötet,ami egy kicsit többet foglalkozik Wrathtal és Bethtel,mint a többi részben(persze az elsőt leszámítva).:)
igen lesz még egy könyv Wrathról & Bethről A címe : THE KING
és 2014be fog megjelenni
És elvileg minden szereplő kap egy új könyvet Rhage & Mary könyvéből 100 valahány oldal készült el eddig. én már alig várom..:) de itt több mindent megtudhatsz : [link]
először az új könyvét mutatja be de ha lejebb lapozol ott vannak az általános FTT hírek és ott vannak az új könyvekkel kapcsolatos hírek...:)
Utolsó, ez szuper!!!!! :D
Nekem a kedvenc Rhage, azután Z, majd Wrath, Thor könyve is nagyon jó és Rhevenget is szeretem, de Phury és John könyve nem tetszik annyira... :/ Pedig Johnért nagyon drukkoltam eleinte... Blay és Qhinn könyvét nagyon vegyes érzésekkel várom. Nem tudom elképzelni, hogy tetszene, ha két pasas kavar....nőként hogy fogom beleélni magam a könyv cselekményébe? :/ Payne és Manny kellemes csalódás! :)
Amùgy azòta olvastam mind a 10 részt.Vàrom,hogy megszerezzem a 11.-ket,szerintem ez fog a legjobban tetszeni. :P
Ti hol tartotok? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!