Alyson Noel-nek van az Evermore (Mindörökké) című könyvén kívül más könyve? Ha van akkor mi a címe? És azt megtudja nekem mondani még valaki, hogy az Evermore-nak lesz folytatása? Vagy kitudja még?
Igen vannak más könyvei.
Faking 19, Art Geeks and Prom Queens, Laguna Cove, Fly Me to the Moon, Kiss & Blog, Saving Zoe, Cruel Summer.
Igen lesz folytatása az Evermore-nak. Nem sokára a második rész kijön Mo-n is (az Evernight 2. részével együtt).
1. rész: Evermore - Mindörökké
2. rész: Blue Moon - Kékhold
3. rész: Shadowland - Árnyékföld(?)
A 3-at 2010ben adják ki.
Szia!
Evermore - Mindörökké ugye a 2. pedig a Blue Moon, ami nem kék hold, hanem teliholdat jelent az angoloknál:D októberben jelenik meg elvileg, mi fordítottuk az Evernight 2. részét a Stargazert és erősen gondolkozunk rajta, hogy elkezdjük-e a Blue Moon-t fordítani..
a 3. része elvileg novemberben lesz Amerikában elérhető a 4. pedig csak 2010es
ha esetleg valaki már lefordította és/vagy feltöltötte már valahova elküldeni nekem?ka.na@citromail.hu
Nagyon szépen megköszönném:)
ha valaki leforditotta az alyson noel-blue moon című könyvet az lécci küldje el nekem.
hencso93@freemail.hu
köszi
nekem is elkülditek lécci!!
nagyon megköszönöm!!
jakab_heni@vipmail.hu
nekem is elküldenétek a fordítást nagyon megköszönném !!
pankuszsz@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!