Tudnátok nekem ajánlani jó ifjúsági szórakoztató irodalmat? (pl. szjg, vöröspöttyös könyvek)
Az éhezők viadala
A vámpírakadémia sorozat
Rubinvörös (időtlen szerelem trilógia, 1. Rubinvörös, 2. Zafírkék, 3. Smaragdzöld)
Harry Potter (ha esetleg még nem olvastad volna)
Vörös pöttyös:
Simone Elkeles - Tökéletes kémia
Az Éhezők viadalát én is ajánlom!
VP:Cassandra Clair: A végzet ereklyéi trilógia (Csontváros,Hamuváros, Üvegváros, Bukott angyalok városa.)
Becca Fitzpatrick: Csitt,csitt Crescendo
Lauren Kate: Fallen-Kitaszítva
Krestin Gier: Rubinvörös, Zafírkék (imádom!!!)
Jay Asher: 13 okom volt
Maggie Stiefvater: Shiver/Linger/Forever
Bree Despain: A fekete bárány / A fehér farkas
Most olvastam: (nem VP-s de szuper)
Ally Carter: Ha megtudnád hogy szeretlek...megkéne öljelek
Nem hazudok, így görbüljek meg. (2.rész)
Anna és a francia csók-imádtam:D
Sarah Dessen-Tökéletes-nem vörös pöttyös de nagyon jóóóó
Szerelmem egy angyal-Frederica Bosco-*-----*
Iránytű önmagamhoz-Nagyon szerettem és ez vörös pöttyös :)
Sok kedvencemet már írták,de
Gyémántfiú, Borostyánkönny, Los Angeles üdvöskéi, Édes kis hazugságok, Szívzűrök sorozat (5 rész Magyarországon), Anna és a francia csók (legjobb!), Altatódal, Hableányok kíméljenek, Szívritmuszavar, Hogy told el jól a nyarad, Jacqueline Wilson: Szerelmes lányok, Mi a baj lányok?, Lányok késésben, Lányok a pácban :)
nagyjából ennyi, de szerintem ha végzel mindennel nyugodtan nézelődj a könyvmolyképző oldalán a vörös pöttyösök között, jó kis kritikákat írnak róluk, szóval el tudod dönteni,hogy mi lehet jó, pl. a Kelly és Lupi olvas egy nagyon jó blogos oldal, jó támpont lehet könyvek szempontjából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!