Egyet értesz a következő mondattal?
Figyelt kérdés
"Petőfi volt az akkori kor Zámbo Jimmy-je."2009. júl. 1. 18:40
1/9 anonim válasza:
Semmiféleképp! Mi között vontál párhuzamot, hogy erre a következtetésre jutottál, ill. nem tudom ki jutott ilyen következtetésre, de az biztos, hogy fogalma sincs Petőfiről.
2/9 anonim válasza:
Nem egyrészt amit az első válaszoló írt másrészt pedig mikjöze van egy énekesnek egy íróhoz????
4/9 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy a kérdező egy könyvben olvasta csak :)
Egyébként ez tök gyökérség :D
5/9 anonim válasza:
Mióta író Petőfi!?
Amúgy nem értek egyet semmi képpen... Bár egyiket sem szerettem nem lehet összehasonlítani a két embert...
7/9 anonim válasza:
valószínűleg aki ezt a mondatot alkotta ugy gondolhatta, hogy petőfi sándor, költő, verseiben hasonló vagy éppen ugyanolyan erőteljes intenztású versket alkotott, mint ahogyan zámbó jimmy dalban énekelte a maga verseit/szövegeit.
ugyhogy szerintem van benne valami
8/9 anonim válasza:
Zámbó Jimmy közel se volt olyan nagy szám, mint Petőfi. Jimmyről már most se hallunk semmit, nemhogy 100 éve múlva... Bezzeg Petőfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!