Claudia gray evernight (örökéj)! Egy könyvből áll vagy folytatásos regény?
Figyelt kérdés
ha van több része, valaki meg tudja mondani mi a címe???2009. jún. 29. 16:57
1/10 anonim válasza:
Több részes regény, de fogalmam sincs mi a címe a következő résznek.
2/10 anonim válasza:
3 részes könysorozat.
1. rész: Evernight
2. rész: Stargazer
Most nem tudom, hogy ez mit jelent magyarul mert a szótár nem dob ki rá semmit, de ha szétszedem a szót akkor valami csillag leső jön ki. Szóval, ezt értheti egy emberre is aki csillagokat nézi vagy egy csillagvizsgáló, mint helység. Bár ez csak az én paraszti gondolkozásom.
3. rész: Hourglass
Ennek a magyar címe nem más mint *dobpergés*: Homokóra.
Ennyit tudtam neked most mondani!:P Remélem segítettem neked.
Amúgy ha minden igaz nemsokára ki lesz adva magyarul a 2. rész.
3/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a segítséget!!!!
2009. jún. 29. 19:25
4/10 anonim válasza:
Hello valaki meg tudná mondani hogy honnan tudom letölteni az Örökéjt?
5/10 anonim válasza:
A 2. rész magyarul azt jelenti hogy Álmodozó (Stargazer) és én úgy tudom hogy lesz egy 4. is aminek az a címe hogy Afterlife (Túlvilág).
6/10 A kérdező kommentje:
valaki nem tudja honnét lehet letölteni a többi rész????
2009. júl. 29. 22:30
7/10 anonim válasza:
A többi része még nem jelent meg. Egyedül az első része jött még csak ki magyarul. A második része (Stargazer-Álmodozó) jött ki angolul, és azt hiszem, hogy már fordítsák, de még arra várni kell.
8/10 anonim válasza:
Folytatásos...és a harmadik rész címe Hourglass, Homokóra. A második pedig a Stargazer magyar fordításban azt jelenti,hogy Nézz az égre... vagyis ez a könyv címe:)
9/10 filmfan válasza:
a www.canadahun.com -ra, ha regisztrálsz, ott letudod tölteni mind a 3 részt, és még egy csomó mást is, megéri, téll jó oldal ( két napot kell várni regisztráció után mire le tudsz tölteni vmit, plusz kell 20 hozzászólás, de mikor regisztárlsz ki fog adni 2 segéd-lehetőséget, hogy megszerezd azt a húszat percek alatt)
10/10 anonim válasza:
Akinek megvan írna nekem privátba, és elküldeni nekem emailben a könyveket? Most vettem e-book-t, és fel akarom avatni :) köszi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!