Melyik a legjobb könyv, amit valaha olvastatok? Kort és nemet is írjatok légyszi
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 21:43
21/26 anonim válasza:
Thomas Mann: Varázshegy, Jókai Mór: Rab Ráby, FGL: 100 év magány, Sánta Ferenc: Isten a szekéren, Füst Milán: Mindez én voltam egykor, T.M.: József, és testvérei, Ajtmatov: a versenyló halála, sok más van még, nő:62 ezeknek a megértéséhez természetesen élettapasztalatra is van szükség...
25/26 Milla05 válasza:
J.R.R. Tolkien- összes
(Gyűrűk ura, Hobbit, Szilamrilok, Húrin gyermekei, Elveszett mesék, Befejezetlen regék, Beren és Lúthien)
Iszonyatosan tetszett, nagyon nagy fan lettem.
12/l
26/26 Milla05 válasza:
J.R.R. Tolkien-összes
(Gyűrűk ura, Hobbit, Szilmarilok, Húrin gyermekei, Elveszett mesék, Befejezetlen regék, Beren és Lúthien)
Iszonyatosan jó volt nagyon nagy fan lettem.
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!