Ismertek olyan könyvet, amiben van ilyen fiú szereplő?
Jace Wayland a Végzet ereklyéi sorozatból. Úgy tűnik, mintha semmi sem érdekelné, és persze mindenkivel bunkó. De miután jobban beleolvasunk a sorozatba, kiderül, nem is olyan "mindent leszarok" típus.
Amúgy iszonyat helyes, amit persze tud magáról. :)
Óóó de imádom őt.. :)
Én is olvastam a könyvet, és még annyival egészíteném ki a jellemzést, hogy ő tipikusan az a karakter, akibe belerakhatsz egy kis pluszt, valamit amitől neked tetszik. Tehát mindenki valamilyen szinten beleszeret.
Olvasni nem kimondottan szeret, de az alapok megvannak neki, és olykor-olykor ráfanyarodik a könyvekre. A hagyományos értelemben vett "okos" szót nem mondanám rá, ő inkább intelligens. Bálványtípus.
Hirtelen vöröspöttyös könyvek ugrottak be (nem mind az), mert általában ezekben az álomfiú mind egy kaptafára megy. Tehát a többség Cortez alkat, némi eltéréssel természetesen (zárójelben vannak az urak)
Na szóval:
Maggie Stiefvater: Linger (Cole) a könyv első részében Cole csak egy fél oldal erejéig jelenik meg, és akkor sem név szerint
Becca Fitzpatrick: Csitt Csitt (Folt)
Lauren Kate: Fallen (Daniel Grigori)
Simone Elkeles: Tökéletes kémia (Alex)
Louisa May Alcott: Régimódi kisasszony (Peter)
Aprilynne Pkise: Wings (Tamani)
Valamint, Elfújta a szél (Reth), Üvöltő szelek (Heathcliff) Reth, és Heathcliff nem a tipikus jófiú, korban, időben, és a könyv hangvételében, nehézségében is eltérnek az SzJG-től.
Remélem segítettem! :) Jó olvasást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!