Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ismertek olyan könyvet,...

Ismertek olyan könyvet, amiben van ilyen fiú szereplő?

Figyelt kérdés
Hasonló fiú karakterre lennék kíváncsi, mint Cortez a Szent Johanna Gimiben....nem az a fajta könyv, amit általában olvasok, de képes voltam miatta elolvasni, mert nagyon emlékeztet valakire. Aki nem olvasta a könyvet: tipikusan az a srác, aki szeret úgy tenni, mintha semmmi nem érdekelné a világon, de aki jól ismeri, az tudja, hogy igenis vannak dolgok, amik érdeklik, és okos is. Népszerű (bár ez annyira nem érdekes számomra, nem kell, hogy nagyon népszerű legyen), de őt nem igazán érdekli azok, akik ráakaszkodnak. Egyébként intelligens, szeret olvasni, de ezt sem sokan tudják róla. Nem igazán tudom jobban jellemezni...előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni! :)
2012. máj. 12. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jace Wayland a Végzet ereklyéi sorozatból. Úgy tűnik, mintha semmi sem érdekelné, és persze mindenkivel bunkó. De miután jobban beleolvasunk a sorozatba, kiderül, nem is olyan "mindent leszarok" típus.

Amúgy iszonyat helyes, amit persze tud magáról. :)

Óóó de imádom őt.. :)

2012. máj. 12. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Jon Krakauer: Út a vadonba. Ez egy megtörtént élettörténetet dolgoz fel. Meg is filmesítették, ami 2-3 havonta megnézek. :) Elképesztően jó, és sokat lehet tanulni a főszereplő életfelfogásából.
2012. máj. 13. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is olvastam a könyvet, és még annyival egészíteném ki a jellemzést, hogy ő tipikusan az a karakter, akibe belerakhatsz egy kis pluszt, valamit amitől neked tetszik. Tehát mindenki valamilyen szinten beleszeret.

Olvasni nem kimondottan szeret, de az alapok megvannak neki, és olykor-olykor ráfanyarodik a könyvekre. A hagyományos értelemben vett "okos" szót nem mondanám rá, ő inkább intelligens. Bálványtípus.

Hirtelen vöröspöttyös könyvek ugrottak be (nem mind az), mert általában ezekben az álomfiú mind egy kaptafára megy. Tehát a többség Cortez alkat, némi eltéréssel természetesen (zárójelben vannak az urak)

Na szóval:

Maggie Stiefvater: Linger (Cole) a könyv első részében Cole csak egy fél oldal erejéig jelenik meg, és akkor sem név szerint

Becca Fitzpatrick: Csitt Csitt (Folt)

Lauren Kate: Fallen (Daniel Grigori)

Simone Elkeles: Tökéletes kémia (Alex)

Louisa May Alcott: Régimódi kisasszony (Peter)

Aprilynne Pkise: Wings (Tamani)

Valamint, Elfújta a szél (Reth), Üvöltő szelek (Heathcliff) Reth, és Heathcliff nem a tipikus jófiú, korban, időben, és a könyv hangvételében, nehézségében is eltérnek az SzJG-től.

Remélem segítettem! :) Jó olvasást!

2012. máj. 29. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!