A hunger games - trilógia, szerintetek jó ajándék egy férfinak?
Figyelt kérdés
Esetleg ajánlanátok, más hasonló könyveket.2012. máj. 7. 23:05
2/5 anonim válasza:
Előző: pontosan!!! Tűz és Jég dala ciklus: Trónok harca, Királyok csatája, Kardok vihara, Varjak lakomája és a legújabb rész, ami nemsokára kijön, a Sárkányok tánca.
3/5 anonim válasza:
1. Milyen témában szeret olvasni?
4/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit szeret olvasni. Most hülye példát mondok, én is lány vagyok, mégis nem tudnék mit kezdeni, ha valaki Shivert, Vámpírnaplókat vagy a Bíborhajút ajándékozná nekem.
A HG akkor jó neki, ha szereti a disztópiás világot, a túlélésért folytatott harcot. Egyébként ehhez hasonló könyv a Battle Royale.
Ha a fantasyt szereti, akkor GoT (Trónok harca) vagy most Tolkien könyvei jelentek meg újra, vadiúj kiadásban.
5/5 anonim válasza:
Előző válaszáról jutott nekem is csak eszembe, nem tudom hogy hagyhattam ki: Tolkien könyvek.
Amúgy HG sem rossz, de a GoT férfiasabb, viszont ha nem érdekli a téma akkor ez mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!