Mit gondoltok? Ui: a helyesírásért bocsánatot kérek, szlovák billentyuzetet használok.
Lyndon már aludt, amikor valaki sietosen benyitott a háza bejárati ajtaján és hozzáment a kanapéjához, ahol fekudt, hogy megrázza. Erosen.
-Amand?- kérdezte félálomban Driver, de eszébe sem volt felkelni. A betolakodo nem szolt egy szot sem, ezért a hátára fordult, a szeme elé rakta a kezét és ujra probálkozott.- Akkor Adon? Syal? Esetleg Donan? Mi keresel itt, Donan? Azt hittem, kutyát mész venni ilyenkor. Nem azt mondtad tegnap...-motyogta, de félbeszakították.
-Fogalmam sincs, mirol zagyválsz itt, testor, de jo lenne, ha rám néznél. Kulonos, azt hittem, hogy a nagyságos Halhatatlan Testoroket azért jobban kiképzik az elovigyázatosságra, tobbek kozott. De ti? Még én is paranoiásabb vagyok!
Driver azon nyomban felugrott a kanapérol, széthányva a párnákat és a pokrocot, amit magára terített az este. Nem...az nem lehet!
Aki elotte állt, az nem lehetett más, mint...ShadowGirl? Biztosan o az. Hosszu, mintás fekete robát viselt, a frizurája nyilván osszekuszálodhatott valamikor, mert a csattok, melyek normális esetben tartják a hajat, most rendezetlenul, cikk-cakkokban álltak. A lány hollofekete haja a szemébe hullott, bore hofehér, szája félelmetesen szép, testtartása elokelo.
Pont így képzeltem el.- gondolta.- De o még szebb, mint álmomban. Ez gáz.
-Khm...- hangja elakadt, frankon nem akart megszolalni!- Hm...
-Es még beszélni sem tudsz? - nevetett rajta joizuen, gonoszan és baromira nem zavartatta magát azzal, hogy épp az imént tort be egy idegen személyes terébe, a házába, a nappalijába, ahol a tévé van.- Jol nézunk ki!
Oké, ebbol elég.
Tetszik, csak néha kissé rossz a szóhasználat, pl. nem "hozzáment a kanapéjához", hanem odament a kanapéjához helyesen. De nem vészes egyik sem. Egyedül még a neveket nem értem, Driver, ShadowGirl? Ezek nem igazi nevek... De a Lyndon az jó név.
De amúgy nekem kifejezetten tetszik a stílusod, sok sikert!
ja még annyi, hogy szlenget szerintem ne használj, mert idegesítő. ("frankón nem akart megszólalni", "baromira")
A szleng csak akkor megengedhető, ha azt valamelyik szereplő mondja, narrációban nem.
koszonom szépen, megfogadom a tanácsokat!
Lyndon egyenlo Driver és ShadowGirl-nek Viola lenne az igazi neve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!