A Trónok harca könyvben milyen?
:DDDD eddig nem tudtam, miről szól ez a hatalmas mánia, de most már értem, miért szeretik olyan sokan XD
Amúgy gondolom a könyv elég részletes lehet, mivel kötetenként kb 900 oldal.
A sorozat is nagyon jóra sikerült, persze a b.szást túlzásba vitték, meg csak a nézők miatt van jelen (míg pl. egy Spartacus-ban igényesek a szexjelenetek meg valahogy kapcsolódik is a sztoriba), oké, hogy neked valami miatt nem tetszik, de akkor is az egyik legjobb mai sorozatról van szó.
Könyv természetesen másabb, részletesebb (pedig már a sorozat is nagyon tág univerzumban és sok szálon játszódik), de azért elég hasonló, az is elég brutális.
A könyv ezerszer jobb. A szereplők sokkal kidolgozottabbak, és akiket esetleg ellenszenvesnek találsz a sorozatban, nem biztos, hogy a könyvben is gyűlölni fogod őket.
Én nem tartom túlzásnak, ami a sorozatban van, egyszerűen bemutatják azt, amire máshol csak utalnak. Westeros egy ilyen világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!