Egy 13 éves lánynak valami jó olvasható könyv?
Böszörményi Gyula Zsófis vagy/és Gergős regényei.
Letehetetlen!
Előző vagyok: Meg Cabot: pl: Neveletlen herecegnő naplója, Hívószám 1-800.
Kriminek ajánlom Agatha Kristie könyveket.
14 vagyok, nekem két korszakom volt, volt, amikor Nógrádi Gábor könyveit olvastam, aztán mostanában/tavaly elkezdtem az ALkonyat-könyveket, ezeket szintén nem tudom letenni, most megvettem őket angolul is, bár nem tudok angolul, de annyiszor olvasstam magyarul, hogy könnyebb lesz emgérteni(2. részt nem ajánlom megvenni, csak kölcsönbe, mert sokak szerint csak az eleje és a vége jó.
TEhát: ALkonyat, ALkonyat-ÚJhold, ALkonyat-Napfogyatkozás, ALkonyat-Hajnalhasadás, ha tetszik, akkor vöröspöttyös könyvsorozatból
pl.: A lány és a farkas, Evernight-örök éj, Stargazer- nézz az égre, hourglass-homokóra, afterlife-az éléet után; ezek eddig vámpírosok,
de lehet még Neveletlen hercegnő 1,2,3,3/4,4,5,6,7,8,9,10;
Ha valami krimit szeretnél: AGatha Christie:ABC gyilkosságok, 10 kicsi néger, öt kismalac (ezekkel érdemes kezdeni, aZTÁN HA TETSZIK, AKKOR A TÖBBI
És ami még nekd valóő a SZent Johanna gimi(sorozat), ha azt is elolvastad, akkor a vámpírosak, vagy aAgatha Christie, aztán esetleg Rejtő Jenő, de az 15-16 éves korban.
Bocsánat, hogy hosszú lett, mos vettem észre, hogy csak címeket kértél, elnézést. Remélem,azért így is segítettem
6. Vagyok.
Nekem tetszettek az alkonyatos konyvek barki barmit mondd szerintem azok jo konyvek es ezert irtam le. Azon hogy nekem tetszik azon nem lehet valtoztatni.
22:24-es... én olvastam az Alkonyatot, mégis ismerek (szerintem) jó könyveket... de azért tegyük hozzá, hogy csak azért szenvedtem végig a "tvájlájt"-könyveket, hátha lesz vmi jó a végén... de mind1
kérdező, én ajánlani tudom pl. az Örökség-ciklust(Eragon-könyvek), Bartimeus-trilógia, előttem mondták már, de azért: Agatha Christie-könyvek, Ha mindenképpmondani akarok vörös pöttyös könyvet, akkor a No és én, Nem tudom, menniyre szereted a horrort, de Darren Shan könyvei. :) bocsi, kicsit hosszú lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!