Miért nem lehet szinte egyáltalán beszerezni Anne Rice Vámpírkrónikák sorozatának első 3 kötetét?
Figyelt kérdés
Interjú a vámpírral; Lestat, a vámpír; A kárhozottak királynője
Több webáruház oldalán is megnéztem és több könyvesboltban is voltam, de nulla eredmény. Keveset nyomtak belőlük vagy ennyire népszerűek voltak, hogy elkapkodták őket? Ha manapság akkora divatja van a vámpíros könyveknek, nem értem, hogy miért pont ezt a klasszikust nem adják ki újra? Érdekelnének mások véleményei!
2012. máj. 5. 19:18
1/4 anonim válasza:
Nemrég adták ki újra az első 2 részt. Mind2 megvan. Múlt hétvégén egy Alexandra könyvesboltban láttam a Lestat a vámpírt Győrben. Sőt most jött ki újra A múmia c. könyve is.
2/4 anonim válasza:
a könyvtárakban megvannak.
egyébként meg igen.
ennyire népszerűek.
ha megnézed a mai vámpír filmeket-sorozatokat,mind anne rice koppintás.
3/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!