Milyen alap, "must read" könyveket tudtok mondani?
Sosem tudom mit olvassak, és gondoltam a leghíresebb, legjobbakkal akarom majd folytatni.
Nem Bibliára meg ilyenekre gondoltam, hanem regényre.
Pl. az összes Tolkien könyvet majd tervezem elolvasni, de ezen kívül még mi az, ami híres és tényleg jó?
Verne : 15 éves kapitány
Nemo kapitánya
Abigél
Kösz az ajánlásokat, majd amint végeztem a mostaniakkal valamelyiket elkezdem.
Gyűrűk urát Tolkien írta, azt meg írtam, hogy neki az összes művét elolvasom, de azért kösz a választ.
Mivel manapság nagy divat a vámpírosdi, ezért én mindenkinek Bram Stoker eredeti Drakuláját szoktam ajánlgatni. (Nem a Coppola-filmből készült átiratot!) Nagyon érdekes, fordulatos történet, és élmény látni, hogy hol kezdődtek azok a tipikus jelenségek, amik minden mai nyálas vámpírregényben szerepelnek.
Vigyázat! Ez még NEM a Twilight-féle romantikus vámpírregény, csak ennek apropóján jut mindig eszembe!
Az én szívemnek nagyon kedves a sci-fi, abból is Clarke és Asimov. Clarke 2001 Űrodüsszeiáját és Asimov Alapítvány-trilógiáját alapműnek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!