Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol lehet online elolvasni a...

Hol lehet online elolvasni a Lidércfölde 3. és a Grimm mesék 2. kötetét meg a Princess Ai: Az Éji Hajnal Prizmája-t?

Figyelt kérdés
Vagy angolul vagy magyarul.
2009. jún. 22. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet bazi nagy hülyeséget fogok mondani,de ezek mangák nem?

Legalábbis az uccsó kettő

Magyarul a manga.hu-n angolul az onemanga.com-on nézheted

2009. jún. 22. 16:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez mindegyik manga. És sajnos egyik oldalon sincsenek fent. =( Ezek az oldalak voltak az elsők, amiken megnéztem, meg kerestem még stoptazmo-n, bleachexile-en meg mangafox-on, de egyiken se volt egyik se. De hátha van olyan oldal, amit nem ismerek és fent vannak ezek rajta. =)
2009. jún. 22. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Nah akkor beindítom szuperszónikus keresőüzemmódomat és megkeresem én neked,egy esetet kivéve,de meglátjuk mi lesz:D

A Grimm tudom,hogy megjelent magyarul úgyhogy azt csak angolul,a Lidércfölde és a Princess Ai,azok de hülye vagyok:(Nah ha meglesznek jelentkezem:)

2009. jún. 23. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor azt már most megtudom mondani,hogy magyarul tuti nem kapod meg,mert minden oldalról leszedetik ahol megtalálják magyarul mert ha nem büntetést kapnak...Szóval angolul max,de még várj
2009. jún. 23. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Princess Ai

[link]

Grimms

[link]

az uccsót nem találtam gomen

2009. jún. 23. 16:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy ennyit fáradoztál. =) Legalább most már meg lesz a Princess Ai első kötete is, mert azt nem kaptam meg a boltban. ^^ Egyébként nem szeretnélek elszomorítani, de amiket megtaláltál, azok nagyon jók, csak a Grimm mesékből pont ezt találtam meg a mangafoxon és ez még az első kötet egy része és amit kiírtam még a Princess Aiből az már a 4. kötet. ^^ Bocsi, és még egyszer nagyon köszönöm. De az is ehet, hogy egyik sincs fent a neten. =( És mivel tényleg megjelent mindegyik magyarul is, lehet hogy nem lesz más választásom, mint megvenni őket. Ez van. =
2009. jún. 23. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!