Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan vannak ezek sorban,...

Lana95 kérdése:

Hogyan vannak ezek sorban, vagy összefüggésben?

Figyelt kérdés
Christopher Moore : Vérszívó démonok, Totál Szívás!, Csak egy harapás, Prélifarkas blues, Biff evangéliuma, Ördögöd van!, Fool

2012. ápr. 25. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Sorozat:

Vérszívó démonok

Totál szívás

Csak egy harapás ilyen sorrendben.

A Biff evangéliuma önálló könyv, bár A leghyülébb angyal úgymont a spinoffja mivel az egyik mellékszereplő kerül itt hözéppontba. Amúgy semmi köze a többi könyhöz, ahogy a Fool, az Ördögöd van!, a Prérifarkas blues és a Mocskos meló is ileyn, ezek mind önálló könyvek.

2012. ápr. 25. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
igen, de a Mocskos Meló szereplői egy ponton találkoznak a vámpíros trilógia szereplőivel az egyik vámpíros könyvben (2. vagy 3.)
2012. nov. 22. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, találkoznak :D Az már nekem is feltűnt, de én még nem gondolkoztam rajta, VISZONT nem nehéz kideríteni a sorrendet :)

1 verzió: a(z eredeti angol nyelvű) könyvek kiadása szerinti sorrendet veszed figyelembe

2 verzió: elgondolkodsz rajta, hogy milyen utalások vannak még a könyvben és úgy próbálod behatárolni :) (Amúgy az sem kizárt, hogy a történések párhuzamosan zajlanak, tehát nem lehet behatárolni, hogy melyik lehetett előbb)

2013. febr. 13. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!