Lenne ötletetek egy könyv témájához? (lent bővebben)
Sziasztok! Itt a nyár, és lesz elég szabadidőm. Szeretnék könyvet írni, csak nincs ötletem h mi legyen az alaptéma. Horror, fantasztikus cucc, v akármi. Szeretném ha írnátok egy pár ötletet h ti milyen jellegű könyveket szerettek olvasni. Lehetőleg normális emberek válaszoljanak, és kössz nem kérek olyat h : találj ki magadnak, van fantáziád...
Pusy
Hát.. Nézd meg itt GYK-n, hogy melyek a leggyakrabban feltett kérdések könyvekkel kapcsolatban...
Általában az összes olyan könyvet vinni szokták, amiben van cselekmény, nem vontatott, van benne romantika, szerelem harc, akció, fájdalom és halál... Írhatnál tragédiáról, 1 megbukott,bántalmazott,megalázott emberről aki szinte a saját hamvaiból éled újjá. Sajnos szinte ezeket viszik a legjobban. Vagy egy a végtelenségig csűrt és csavart szerelmi háromszögről..Stb.. Igazából nem értem teljesen a kérdésed, megfogalmaznád 1 kicsit érthetőbben?
Már csak annyiban tudok segíteni, hogy leírom azt, hogy én, barátnőim és ismerőseim milyen fajta könyveket szoktak olvasni! :)
Én például a romantikus, de mégis tanulságos könyveket szeretem. Danielle Steel könyvei nagyon jók.
Barátnőim ugye most rá vannak kattanva a Twilight Saga-ra és az összes eddigi vámpíros regényre. (J.R. Ward Vámpírkrónikák; Laurell K. Hamilton: Anita Blake.. stb..)
Rokonok, ismerősök Martha Taylor, Nora Roberts ők nagyon szuper könyveket írnak az életről, a tragédiákról és, hogy az ember valójában mennyire sebezhető.
Remélem tudtam legalább 1 nagyon picit is segíteni!!!
De a legfontosabb hogy az ztolsó oldalakon derüljön ki az igazság.
Legyen benne akció, humor, nem muszáj romantika, de lehet ez kihagyhatatlan velevalója a jó storyknak :)
Én a fantasy témát részesítem előnyben, ami kicsit elvonatkoztat a normál élettől, és szerintem, most nagyon nagy vámpír őrület van... Twilight saga, Fekete tőr testvériség, Anita Blake sorozat, Anna Rice vámpírkrónikák, Shan Darren, Lara Adrian - a vámpír csókja, evermore, evernight, pokoli báléjszakák, true blood... ezek most a legolvasottabbak, az én meglátásom szerint, persze vannak mások is, de ez a leglényegesebb, remélem segíettem, és kíváncsian várom, hogy mi lesz a könyveddel...
Szerintem a vámpír történetek most nagyon fogynak. Valami érdekes, vonzó történetre. Én is szeretem az ilyesmiket, de ha belegondolsz, egy sima romantikus, humoros, kalandos kis történet sem lenne rossz. Én egyből nem könyvel kezdenék, először inkább csak egy novellát írnák. Persze ha bátor vagy, kitartó és van elég ötleted hozzá, akkor vágj bele. ;)
Bár nem nagyon akarok beleszólni, az én véleményem még is csak az, hogy egy könyvet nem úgy kell elkezdeni ' na most írok egy történetet'. Hanem ha van egy ötleted, akkor feljegyzed, gyűjtesz még hozzá, és leírod. Tényleg elnézést, de szerintem, azért valahol igazam van. :D Persze, ha nem így van, akkor rettentően nagyon elnézést kérek! Nem offolni akarok, ez csak az én véleményem.
UI: Remélem, ha kész lesz a történet, akkor elküldöd nekem e--mailben. *-* Nagyon érdekel, hogy mit (fogsz) alkotni/alkottál. :D Tényleg érdekelne. Ugyan is nagyon anygon szeretem a fanficceket, és hát szívesen írom, olvasom őket. ;) Egyszóval érdekel a tied is. :D
Üdv. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!