Nekem van egy nagyon jó ötletem, hogy lehetne folytatni az Alkonyat könyveket, de ez lehetséges lenne? Ugy értem megtehetném vagy valakit érdekelne?
Hát...mondjuk megcsinálhatod csak nem biztos hogy örülnének neki,mert ugyebár ezt Stephanie Meyer írta és könnyen gondolhatják azt ellopod az ötletét...otthon szerintem semmi akadálya.hogy írj egy saját "folytatást",de ne add ki könyvkiadónak.szerintem..
de ha esetleg megírnád küldd el nekem érdekelne,hogy képzeled el a folyatatást.
mondjuk én is gondolkodtam rajta mi lenne ha lenne folytatása:D
elöző vagyok
nem nem írom meg csak elképzeltem milyen lenne ha lenne egyáltalán:D..ne hogy félre érsd:)
Van rengeteg fanfictions oldal...ilyenekre feltudod tölteni. Biztos már a Twilightnak is van rengeteg képzelt folytatása,átírása,mellékes szál folytatása stb...
A Harry Potternek is rengeteg ilyen fan átírása van .:) Mikor még nem jelent meg az utolsó kötet,sokan megírták,hogy szerintük,hogy végződhet.Olyat is írtak,hogy mi történhetett mikor Harry apja járt anno az iskolába. Vagy mi lenne ha időutaznának. Esetleg ha Malfoy és Hermione összejönnének. Vagy ha találkoznának a Gyűrűk Urás szereplőkkel. :)
Szal szerintem ha befejezted,tedd fel egy ilyen oldalra,sokan fogják olvasni és sokan is fognak rá reagálni,hogy hogyan sikerült. :)
Hajrá! ;)
Engem is nagyon érdekelne!! Ha megírtad én is elszeretném olvasni! :)
Mondjuk a 4 könyv alatt megszoktam, hogy szörnyű befejezéseket ad a könyveknek, de ez a történet még egyáltalán nincs befejezve!! Szerintem arra gondolt, h ha őt is elfogja a válság és nem vennék a többi könyveit, akkor tudja ezt folytatni és ismét világ sikere lesz..:D Vagy nem tom mire gondolhatott ilyen befejezéssel, de szerintem még egyszer lesz ennek folytatása..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!