Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nekem van egy nagyon jó...

Nekem van egy nagyon jó ötletem, hogy lehetne folytatni az Alkonyat könyveket, de ez lehetséges lenne? Ugy értem megtehetném vagy valakit érdekelne?

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 12:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát...mondjuk megcsinálhatod csak nem biztos hogy örülnének neki,mert ugyebár ezt Stephanie Meyer írta és könnyen gondolhatják azt ellopod az ötletét...otthon szerintem semmi akadálya.hogy írj egy saját "folytatást",de ne add ki könyvkiadónak.szerintem..

de ha esetleg megírnád küldd el nekem érdekelne,hogy képzeled el a folyatatást.

mondjuk én is gondolkodtam rajta mi lenne ha lenne folytatása:D

2009. jún. 21. 17:06
 2/19 A kérdező kommentje:
Az én verziomban feltünne Esmé lánya akiröl azt hitték meghalt néhány naposan. De azért kössz. Nem hiszem hogy mást is éerdekelne. De remélem te megírod a saját verziod. Ha többeket is érdekel megírom, de addig nem. Amúgy az én verziómban Aro megnősül és Bella majdnem elhaggya Edwardot. Na de ennyit erről. Ha többen kérik megírom, de addig csak magamban formálom, hogy mi lesssssz. Az esküvő végén.
2009. jún. 21. 22:13
 3/19 anonim ***** válasza:

elöző vagyok

nem nem írom meg csak elképzeltem milyen lenne ha lenne egyáltalán:D..ne hogy félre érsd:)

2009. jún. 22. 11:14
 4/19 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne a folyatatás! HA megírod küld el nekem is :D
2009. jún. 22. 17:23
 5/19 A kérdező kommentje:
Akkor megírom remélem nem olyan rossz az ötletem. majd ti eldöntitek. Még ma elkezdem irni. Köszi a bátorítást.
2009. jún. 22. 19:35
 6/19 A kérdező kommentje:
majd szólok ha készen vagyok.
2009. jún. 22. 19:36
 7/19 anonim ***** válasza:

Van rengeteg fanfictions oldal...ilyenekre feltudod tölteni. Biztos már a Twilightnak is van rengeteg képzelt folytatása,átírása,mellékes szál folytatása stb...

A Harry Potternek is rengeteg ilyen fan átírása van .:) Mikor még nem jelent meg az utolsó kötet,sokan megírták,hogy szerintük,hogy végződhet.Olyat is írtak,hogy mi történhetett mikor Harry apja járt anno az iskolába. Vagy mi lenne ha időutaznának. Esetleg ha Malfoy és Hermione összejönnének. Vagy ha találkoznának a Gyűrűk Urás szereplőkkel. :)

Szal szerintem ha befejezted,tedd fel egy ilyen oldalra,sokan fogják olvasni és sokan is fognak rá reagálni,hogy hogyan sikerült. :)

Hajrá! ;)

2009. jún. 23. 00:09
 8/19 anonim ***** válasza:

Engem is nagyon érdekelne!! Ha megírtad én is elszeretném olvasni! :)

Mondjuk a 4 könyv alatt megszoktam, hogy szörnyű befejezéseket ad a könyveknek, de ez a történet még egyáltalán nincs befejezve!! Szerintem arra gondolt, h ha őt is elfogja a válság és nem vennék a többi könyveit, akkor tudja ezt folytatni és ismét világ sikere lesz..:D Vagy nem tom mire gondolhatott ilyen befejezéssel, de szerintem még egyszer lesz ennek folytatása..

2009. jún. 23. 14:57
 9/19 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne:D
2009. jún. 23. 21:10
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszke, hogy érdekel titeket már elkezdtem. De ti tudtok olyan oldalakat? És adhatnátok még tippeket szerintetek mi lehetne benne. Hátha beteszem.
2009. jún. 23. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!