Hol tudnám ezeket letölteni könyvformátumban?
Figyelt kérdés
Patrick Süskind: A Parfüm
Gaston Leroux: Az operaház fantomja
2009. jún. 20. 15:11
2/7 A kérdező kommentje:
Tényleg? Magamtól rá sem jöttem volna! Tudod már próbáltam megvenni őket, de mivel egyik könyvesboltban sem volt meg, kénytelen voltam máshol segítséget kérni!
2009. jún. 20. 17:55
3/7 anonim válasza:
Hiaba kapod fel a vizet, "konyvformatumot" nem talalsz a neten.
4/7 A kérdező kommentje:
Kérdést úgy másoltám át egy itteni kérdésből, annyi, hogy a címeket írtam át. Nyilván a másik kérdzeő és én is úgy értjük, hogy olvasni akarjuk, nem pedig a filmet megnézni! Így már jó?
2009. jún. 22. 08:45
5/7 anonim válasza:
Nekem A parfüm című könyv megvan, szóval biztos meg tudod venni könyvesboltban.
6/7 anonim válasza:
az agyamra mennek az ilyen válaszok. ahelyett,hogy segítene kiforgatja a szavakat.azt hitte jó poén lesz... igaz,hogy 1 éve kérdezted,de azért itt a link.esetleg ha más sem találja meg,akkor innen le lehet tölteni.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 21. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!