Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valami jó könyv?

Valami jó könyv?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves lány vagyok és nem szeretnék egész nap a gép előtt ülni. Eddig csak a kötelezőket olvastam el nagy nehezen, mert nagyon száraznak táláltam őket. Egyedül még a Pál utcai fiuk volt az amit szívesen olvastam :) Ezeken kívül Twilight 1-4 és Harry Potter 1-7 ... Hát igen ebben a korban vagyok. Tud valakiajánlani valamilyen könyvet esetleg, ami nem annyira szára és egy 14 évesnek megfelelő lenne? Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. ápr. 16. 20:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Elnézést,az kimaradt, hogy egy pár mondatban a lényeget is írjátok meg léccives. :$
2012. ápr. 16. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Az éhezők viadala trilógia-Suzanne Collins (nem tudom, ismered-e, de most eléggé híressé vált.)

Eragon- Christopher Paolini- ez egy fantasy. Nekem egyik kedvenc könyvem. Egy parasztfiúról szól, akiből sárkánylovas lesz. Ha érdekel keress rá google-ben. :)

2012. ápr. 16. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Szent Johanna Gimi, én is 14/l vagyok és nagyon a mi korosztályunknak való! Ha szereted a krimiket, ajánlanám Leslie L. Lawrence könyveit, sajátos humora van és kalandos krimiket ír.
2012. ápr. 16. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:

én is 14 vagyok!

az én nagy-nagy kedvencem

Becca Fitzpatrick: Csitt,csitt (3 részes: Csitt,csitt , Crescendo, Silence : eddig 19. fejezetig rajongóiba olvastam)

kb. 6-7 x olvastam el!

2012. ápr. 16. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Csitt,csitt: EGY SZENT ESKÜ. EGY BUKOTT ANGYAL. EGY TILTOTT SZERELEM. A romantika nem szerepelt Nora Grey tervei között. Az iskolában egy sráchoz sem vonzódott különösebben, akármennyire is próbálta erőltetni legjobb barátnője, Vee. Aztán feltűnt Folt. Simulékony mosolyával és tekintetével, amivel mintha a lány veséjébe látna, Folt legjobb belátása ellenére is vonzza Norát. Azonban néhány rémisztő találkozás után Nora már nem tudja, kiben bízzon. Úgy tűnik, Folt mindenhol ott van, ahol ő is, és többet tud róla, mint a legközelebbi barátai. Nora nem tudja eldönteni, hogy a fiú karjaiba kellene-e omlania vagy inkább menekülni és elrejtőzni előle. És mikor megpróbál válaszokat találni, egy olyan igazságot fedez fel, ami sokkal nyugtalanítóbb, mint amit Folt közelsége okoz. Végül egy ősi csata közepén találja magát, halhatatlanok és bukottak között és mikor arra kerül a sor, hogy ki mellé álljon, a rossz választás Nora életébe kerül.
2012. ápr. 16. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen a Neveletlen hercegnő sorozatot olvastam (azt nyilván tudod miről szól, de könyvben jobb)

Amire még emlékszem,hogy tetszett:

Luise Renison - A macskám, a családom...és a fiúk

(ebből is készült film) nagyon vicces volt ;)

2012. ápr. 16. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyűrűk ura:D Nagyon jó könyvbe, filmben is:)
2012. ápr. 17. 17:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia :)

Mindenképp ajánlom Az éhezők viadalát :)

[link]

Ó jah és igen :D a Burokot :D ( tényleg mindeképp :D )

[link]

Ezeket is nagyon szeretem :) :

Sovay : [link]

Kalózok: [link]

üszkeség és balítélet: [link]

Huhh... hirtelen ennyi jutott eszembe ( persze még rengeteg van de ezek... huhh muszáj elolvasni :D !

Ui: Jane Eyre : [link]

Majd írd meg hogy hogy tetszettek :)

15/L

2012. ápr. 17. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!