Valami jó könyv?
Sziasztok!
14 éves lány vagyok és nem szeretnék egész nap a gép előtt ülni. Eddig csak a kötelezőket olvastam el nagy nehezen, mert nagyon száraznak táláltam őket. Egyedül még a Pál utcai fiuk volt az amit szívesen olvastam :) Ezeken kívül Twilight 1-4 és Harry Potter 1-7 ... Hát igen ebben a korban vagyok. Tud valakiajánlani valamilyen könyvet esetleg, ami nem annyira szára és egy 14 évesnek megfelelő lenne? Előre is köszönöm a válaszokat.
Az éhezők viadala trilógia-Suzanne Collins (nem tudom, ismered-e, de most eléggé híressé vált.)
Eragon- Christopher Paolini- ez egy fantasy. Nekem egyik kedvenc könyvem. Egy parasztfiúról szól, akiből sárkánylovas lesz. Ha érdekel keress rá google-ben. :)
én is 14 vagyok!
az én nagy-nagy kedvencem
Becca Fitzpatrick: Csitt,csitt (3 részes: Csitt,csitt , Crescendo, Silence : eddig 19. fejezetig rajongóiba olvastam)
kb. 6-7 x olvastam el!
Én 14 évesen a Neveletlen hercegnő sorozatot olvastam (azt nyilván tudod miről szól, de könyvben jobb)
Amire még emlékszem,hogy tetszett:
Luise Renison - A macskám, a családom...és a fiúk
(ebből is készült film) nagyon vicces volt ;)
Szia :)
Mindenképp ajánlom Az éhezők viadalát :)
Ó jah és igen :D a Burokot :D ( tényleg mindeképp :D )
Ezeket is nagyon szeretem :) :
Sovay : [link]
Kalózok: [link]
üszkeség és balítélet: [link]
Huhh... hirtelen ennyi jutott eszembe ( persze még rengeteg van de ezek... huhh muszáj elolvasni :D !
Ui: Jane Eyre : [link]
Majd írd meg hogy hogy tetszettek :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!