Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az Éhezők Viadala az világ...

Az Éhezők Viadala az világ legsikeresebb könyvei közé tartoznak?

Figyelt kérdés
Csak azt akartam tudni hogy ez a könyv van-e olyan sikeres mint például a Harry Potter.

2012. ápr. 16. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Igen. Annyi eladást még nyilván nem produkált mint a Harry Potter, de eddig is sikeresek voltak kint a könyvek, a film után csak meg fog ugrani az eladás.

2012. ápr. 16. 18:58
 2/3 Vida ***** válasza:
hát szerintem idővel lesz olyan sikeres is mint a harry potter!! szerintem fantasztikus könyv! :))
2012. ápr. 17. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Stepheny Meyer (Twilight-sorozat) azt nyilatkozta, mikor a J. K. Rowlinghoz hasonlították:

„...De sohasem lesz még egy J. K. Rowling – az egy olyan jelenség, amit nem lehet megismételni”.

Nem tartom nagyra a Twilight könyveket, de ebben az egyben igaza lehet. Nem valószínű, hogy bármi a Harry Potter nyomába érhet, de a HP egy olyan dolog (szerintem) amihez nem kell semmit hozzá mérni. A többi könyv között viszont igen is nagy jövő áll a HG előtt. Fiatalos, és mivel mindhárom könyvnek elkészülnek a film változatai is, a könyv sokakat fog vonzani előbb-utóbb.

2012. aug. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!