Ti szoktatok regényt írni? Van esetleg saját blogotok ahova a regényeiteket felrakjátok?
Figyelt kérdés
szívesen olvasgatnék másoktól regényeket
ugyanis most én is ügyködöm egyen :)
2012. ápr. 10. 19:52
1/11 anonim válasza:
fanficeket szoktam írogatni... a merengőre rakom fel
2/11 Nanamia válasza:
Szoktam írogatni sok mindent. Régebben volt pár blogom, de végül mindegyiket töröltem. Bár mostanság gondolkodom rajta, hogy az egyiket ismét üzembe helyezem...:)
3/11 anonim válasza:
Szoktam írogatni, régebben raktam föl netre, de szerintem az annyira nem nagy ötlet. Nem fantasykat írok, hanem krimiket, az egyikkel már egész jól haladok, talán az az érdekessége, hogy családi kapcsolatokról szól. Szívesen elküldöm neked, ha érdekel. :)
4/11 anonim válasza:
(utolsó vagyok, 14/L, ha számít valamit a kor)
5/11 anonim válasza:
Ez az én oldalam:
www.kirschakos.gportal.hu
6/11 anonim válasza:
Novellákat írok, meg néha pár soros idézetkéket, ami éppen jön egy érzés folytán.
De nagyon sokszor egyáltalán nincs ihletem, vagy ha van is, csak pár sor futja belőle, és sokszor az sem olyan hiteles, mint amennyire én át szeretném adni. :(
7/11 halibel válasza:
Épp most kezdtem bele egy könyvbe. Címe: A kapszula
Olyasmi dráma-thiller-fantasy-szerű valami :)
8/11 anonim válasza:
Én is szoktam írni :)
[link] ez a blogom
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
ezt egy barátnőm írja. Twilight fanfiction.
breakyoureverything.blogspot.com/2011_06_01_archive.html
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!