Szerintetek lesz 8. Harry Potter? Ti elolvasnátok?
meg a végkifejleten is változtatott állítólag a filmesek miatt...azért sajnálom, hogy így beleszóltak mindenbe...
már nem azért, de a könyv alapján van a film és nem a film alapján a könyv...
De én azt hallottam, hogy eredetileg más főszereplő halt volna meg. De a rajongók miatt változtatott valamennyit a tervén.
Nem is gondoltam, hogy a filmesek lefizették volna, hogy ne Harry haljon meg. :D
De lehetett szerintem befolyás alatt, mert a fél világ azt találgatta, hogy ki is fog meghalni, mert elárulta Rowling, hogy 2 fontos főszereplő meg fog halni és még nagyon sokan.
Igen, eredetileg Ront akarta megölni, a sorozat féléig így gondolkozott. De akkor meggondolta magát. Ezt is elmondja abban az interjúban. Meg hogy miért gondolta meg magát:) Semmi köze a rajongókhoz, ez egyedül az ő döntése volt. Végül ugye Lupint, Tonksot és Fredet öli meg. Eredetileg csak Lupint akarta, de végül úgy döntött, hogy együtt küldi a halálba a házaspárt, hátrahagyva egy újabb kis árvát... De az interjúban tényleg mindent elmond.
Itt a videó, ebben mindent elmond:)
Nem lesz, de ha érdekel valami jó folytatásos fanfiction, akkor olvasd Deszy ficjeit! Keress rá, hogy Deszy, és akkor kiadja.
Nem reklám, nem én vagyok a fent nevezett fanfiction író, csak szeretem olvasni, amiket ír-
ezt Rowling írta de nem egy szakfordítás csak egy rajongói amúgy ez a Harry Potter folytatása csak Rowling azt nyilatkozta hogy nem ad ki több könyvet a Harry Potter-ről mert az e-könyvé a jövő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!