SÜRGŐS! Hunnivári Zoltánról mit kell tudni?
Figyelt kérdés
Ugyanis egy bizonyos témában referálnom kellene, csak az ő könyvét tudtam megszerezni, és nem tudom mennyire számít megbízható forrásnak. Google nem dobott ki semmi értelmeset róla.2012. ápr. 3. 19:03
1/3 anonim válasza:
Művei:
- Forradalom a kronológiában - 200 éves időcsúszás
- Hungária új történelmi atlasza
- A végső visszaszámlálás The Final Countdown
- Magyar Atom
- Sosem volt római pápák jegyzéke és oklevelei
- Liudprand és az I.Sz. 968-as esztendő
- A megteremtődött földrajzi keret, amelyben a magyarok megtelepedhettek...
De ez is könyvismeret.
Sajnos nem találtam én sem az életéről semmit.
2/3 anonim válasza:
Egy őrültnek tűnik, aki a 200 éves időcsúszást erőlteti, és valami hungár naptári reformot próbál bevezetni. Már a 300 éves fiktív történelmes német fickónak (Illig) sem sikerült ez.
Mást én sem találok róla, a könyvei részletes ismertetőjét olvastam végig. De ha a hungár történelemről lenne szó, akkor biztosan megbízható szerző.
3/3 A kérdező kommentje:
Tehát rá hivatkozni nem fogok. :D Mindkét választ köszönöm!
2012. ápr. 4. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!