Valami jó kis romantikus, reális tinikönyv?
Tudom, tudom, rengeteg ilyen kérdés volt már...
De nem találtam megfelelő választ.
Olyasmit keresek, mint. pl. a Girl 15,16.
Vagy esetleg Meg Cabot könyvei, bár azok legtöbbször kicsit valótlanok.
Szent Johanna Gimi sem rossz, de nekem már túl sok a szál és a balhé...
Olyan kéne, ami egy tinilányról szól és fő téma a szerelem :)
Valami ami nem balhés, nincsenek benne "rosszfiúk", mert azokat gyűlölöm. Amiben nincs szerelmi sokszög és ami reális.
Megvan a Bad Girl 7 része, de utálom.
Klikket is.
Hot Girl-t is.
Aztán van a 'Macskám a családom és a fiúk', de túlságosan nagyszájú és engem idegesít.
Jacqueline Wilson könyvei (nekem a Szerelmes lányok és a Lányok késében van meg) valahogy gyerekes.
Bianka Minte-König könyveit (legalábbis azt az egyet, ami megvan) jónak találom! :)
Nagyon köszi a válaszokat! ;)
14/L
Szia!:)
Amint elolvastam a kérdésed ez a két könyv ugrott be:
Stephanie Perkins: - Anna és a francia csók
- Lola és a szomszéd srác
Tizenéves lányok, szerelmes sztori. Néha van benne egy kis csavar de nem ez jellemzi. Nézz utánna, én csak ajánlani tudom őket! :)
14/L
És most beugrott még..
- Jenny Han: Nyár trilógia 1. rész (Nyár amikor megszépültem) A címe megtévesztő:)
- Tavi Kata: Nyitótánc (Ez a személyes kedvencem és nem, nem csak táncról szól!)
Ha még aktuális:
Alex Flinn - Beastly (A szörnyszívű)
Christine Nöstlinger - Gréti története (2. rész: Gréti és Öcsi, 3. rész: Gréti szerelmes) ez a sorozat kicsit régebbi, de nem zavaróan, csak pl furcsa lehet elsőre, hogy telefonkártyát használnak mobil helyett meg ilyesmik :) de érdekes mindenesetre.
Leiner Laura:Bábel
LOL-sorozat:Az ég a földig ér
Leiner Laura:Akkor szakítsunk (bár az kicsit unalmas a vége felé)
Lol könyv sorozat
Papírvárosok
Csillagainkban a hiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!