Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan csinálhatnék könyvet?

Hogyan csinálhatnék könyvet?

Figyelt kérdés
Szeretnék ajándékba csinálni egy fotókönyvet.Lehet kapni könyv alapot és abba ragasztani, vagy sima lapra csináljam meg és forduljak könyvkötőhöz?
2009. jún. 15. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez a kettő is nagyon jó megoldás, és létezik olyan is, hogy neten feltöltöd a képeket, meg megszerkeszted a lapokat és elkészítik neked, és ki is szállítják x összegért, vagy üzletben is átveheted, pl. a Rossmannál ( A Rossmann honlapján is megnézheted)is van ilyen. Nézz utána: Cewe fotókönyv.

[link]

2009. jún. 15. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:
én úgy csináltam pasimnak szülinapjára,hogy vettem egy szép füzetet és abba ragasztottam közös képeket meg írtam bele idézeteket is és kidíszítettem
2009. jún. 16. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:

A programmal szerkesztett fotokönyvek nagyon profik, van több fajta.

Viszont lehet kapni olyan albumot, amihez lehet írni, és annyira klasszul meg lehet csinálni, hogy én órákig nézegettem az egyik ismerősömét.

Ez talán olcsóbb, de nee biztos.

2009. júl. 2. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!