Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok tinikönyveket mondani?

Tudnátok tinikönyveket mondani?

Figyelt kérdés
14/L vagyok, olvastam már A Szent Johanna gimit, meg most olvasom Meg Cabot - Misztikus szerelem c. könyvét. tudnátok még ilyesmiket mondani? :)
2012. márc. 26. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

-Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója

Nekem csak az első 3 rész van meg, de eddig nekem tökéletesen megfelel. A Szerelmi szál "befejeződik", szóval tovább nem is akarom olvasni, mert úgy is csak bonyodalmak vannak benne :)

-Meg Cabot egyéb könyvei: Tinibálvány, Hogyan legyünk népszerűek?, Egy igazi amerikai lány

Ezek vannak meg nekem, és szerintem aranyosak :)

-Sue Limb: Girl 15, 16

Egyszerű, aranyos kis sztori. :) Az elsőben a lány 15 éves, a másodikban pedig 16, ahogy a cím is mutatja. 500 Ft darabja újonnan, szóval szerintem megéri!

-Bianka Minte-König könyvei

Nekem a Kalandos flörtök & szerelmi álmok című könyv van meg, és ajánlom! :) Elsőre gyerekesnek tűnhet, de nem az, és egyszeri kikapcsolódásnak remek volt!

Hát kb. ennyi, amit tényleg ajánlani tudok! :)

13/L

2012. ápr. 2. 21:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Az összes Twilight

Simone Elkeles: Tökéletes kémia

Jay Asher: 13 okom volt

Jessica Day George: Éjféli bál

Martrha Tailor könyvei (pl.:Halálos mánia)

Harry P. könyvek

Stephenie Meyer: A burok

2012. ápr. 3. 21:08
 13/13 anonim válasza:
Stanly a szerencse fia ! nagyon jó :)) + Erre csak patty képes :DD
2012. ápr. 9. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!